torsdag 4 juni 2020

Usbc laddare macbook

Se alla erbjudanden och köp nu! Allt du behöver när något skall kopplas. Bra priser, snabb leverans. Fri frakt och öppet köp i dagar! Köp USB-C laddare online på kjell.

Köp MacBook - laddare online på kjell. Med två portar på samma laddare kan Powerplug usb-c watt bli den enda laddare vi behöver ha med på resan, och den med Ipad Pro kommer uppskatta snabbare laddning via usb-c. Med Apples W USB-C -strömadapter laddar du din enhet snabbt och effektivt – hemma, på kontoret eller på resan. Laddare Dockningsstationer.


Magnetisk laddningskabel med usb-c -kontakt till Apple Watch. Köp Laptop- laddare online på kjell. Det naturliga sättet att handla hemelektronik.

Hos oss hittar du ett stort utbud av det senaste på elektronikmarknaden. Besök MediaMarkt idag! Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Ny smart laddare till MacBook med USB-C samt vanliga USB portar för samtidig laddning av mobiler, surfplattor och andra USB-enheter. Med inbyggt Quick charge technology känner den automatiskt av bästa laddning för din enhet.


Laddningskabeln är två meter lång och har usb-c -kontakter i bägge ändar. Den är idealisk för laddning och synkning av samt dataöverföring mellan usb-c -enheter. Kombinera usb-c -laddningskabeln med en kompatibel usb-c -strömadapter, så kan du ladda dina enheter smidigt i ett vägguttag och dra nytta av snabbladdningsfunktionen.


USB-C -PD (Power Delivery) laddare för datorer med USB-C -kontakt. Kompatibel med alla usb-c kompatibla enheter men rekommenderas att använda tillMacBook Pro med Thunderbolt 3-port ( usb-c ) för optimal laddning. Hitta lägsta pris på Apple USB-C 87W hos PriceRunner Jämför priser (uppdaterade idag) från butiker Betala inte för mycket. Att sedan ladda upp powerbanken tar sin lilla tid.


Under optimala förhållanden (alltså en stark strömadapter) ska batteriet vara fulladdat på 1-timmar. Kom ihåg att inte alla usb-C -kablar kan ladda en MacBook , MacBook Air eller MacBook Pro, så se till att kabeln du testar är utformad för laddning. Om den bärbara Mac-datorn laddas med en usb-C -kabel men inte en annan ska du omedelbart sluta att använda den kabel som inte fungerar och undersöka kabeln och strömförsörjningen vidare.


Snabb leverans och Fri Frakt Vid Köp Över 3kr.

USB C laddare , passar flera olika modeller. Denna mobilladdare är lite extra bra eftersom den passar flera olika mobiler, surfplattor och laptops- från olika varumärken! Extra praktiskt om man är en stor familj som delar laddsladd!


Med den här adaptern kan du spegla det som visas på Mac-skärmen till en hdmi-kompatibel tv eller skärm. Apple 30W USB-C laddare för MacBook - Med Apple 30W USB- laddare kan du snabbt och enkelt ladda din 12-tums MacBook. Handla USB type-C Male till Pin MagSafe laddare för MacBook online hos oss på 24. Alltid i lager, snabb leverans och låg fraktkostnad.


Hitta kablar, laddningsdockor och batteriskal till Apple-enheter. Frakten ingår när du handlar online. Perfekt som extra laddare hemma eller på jobbet så du slipper packa med dig laddaren varje dag.


Senaste gången vi testade hur bra det fungerar med att använda olika laddare för usb-c med våra datorer var resultatet blandat. Macbook laddare 45W med USB port och L.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg