torsdag 9 juli 2020

Usb c laddare elgiganten

Usb c laddare elgiganten

Stort utbud av Laddare till bra pris. Se alla erbjudanden och köp nu! Kolla inbytesvärdet här! Allt du behöver när något skall kopplas. Bra priser, snabb leverans.


Sveriges största utbud av batterier – Inga avgifter och garanti för bra service! Hitta rätt kabel, laddare eller adapter till din mobil. Vi har lösningarna för laddning, anslutning och överföring. Fungerar även som vanlig USB - laddare.


Ger ut A (vid V) och A (vid V). Ladda din mobil, surfplatta, GPS och andra enheter i bilen. En smidigare laddare än USB C är svår att tänka sig och det är därför den är så populär. Den laddar dessutom ofta snabbare än många andra laddare.


Usb c laddare elgiganten

Det naturliga sättet att handla hemelektronik. Hos oss hittar du ett stort utbud av det senaste på elektronikmarknaden. Fri frakt över 5kr, dagars öppet köp och snabba leveranser. Besök MediaMarkt idag!


Vi har laddare till alla möjliga mobiltelefoner och surfplattor. Samsung, Apple, Huawei, Sony? Nedan hittar du USB - laddare och. Vi har mobilladdare för bilen, väggladdare för kontoret och hemmet, powerbanks, laddstationer och trådlösa laddare. USB C laddare , passar flera olika modeller.


Usb c laddare elgiganten

Denna mobilladdare är lite extra bra eftersom den passar flera olika mobiler, surfplattor och laptops- från olika varumärken! USB - C finns i olika versioner och utföranden. Extra praktiskt om man är en stor familj som delar laddsladd! Laddaren läser själv av vilken laddspänning som behövs innan någon ström går igenom till din enhet. Den har även inbyggt överbelastnings- och kortslutningsskydd.


Kan leverera upp till W. Slipp vrida och vänd på din USB -kabel för att ansluta skärmar eller ladda telefonen. Laddaren är kompatibel med alla usb - c -enheter, men du får bästa möjliga laddningsprestanda om du använder den tillsammans med 15-tums MacBook Pro med Thunderbolt 3-port ( usb - c ). Strömadaptern är kompatibel med alla enheter utrustade med usb - c , men för bästa laddningsprestanda rekommenderar Apple att använda den med 11-tums iPad Pro och 19-tums iPad Pro (tredje generationen). USB Type- C har ni säkert sett och hört talas om redan – att det är den nya kabelstandarden som kommer ta över en uppsjö av olika anslutningar framöver. På grund av att det är en ny teknik som kan användas till blandade ändamål kan det därför bli krångligt att hålla reda på exakt vilken Type C som gör vad och som passar till vad.


Med et USB -stick eller hukommelseskort fra Elgiganten kan du have filer med dig overalt, og skal ikke bekymre dig om hvilken computer du har gemt de forskellige ting på!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg