onsdag 8 juli 2020

Världens vackraste stränder 2015

Vi förhandlar så att du slipper. Tulum har otaliga gånger utsetts till världens vackraste strand - vilket inte är oförtjänt. Sämst: Efter ett par dagar kan man få nog av yogaentusiaster och smekmånadspar och börja sukta efter ett tequilarace. Plaka, Naxos, Grekland Sköldpaddor och snäckor Havet utanför den halvmilslånga stranden är turkost. Var hittar man finaste stränderna ? Den vitaste och mest finkorniga sanden, det mest turkosa havet och de vackraste palmerna att vila under?


Stränder som är perfekta för att fly till från den grå vardagen? Redaktionen för Allt om Resor har valt ut paradisstränder i världen. En av världens allra vackraste oexploaterade stränder , där mycket avstannar under perioden då sköldpaddorna lägger sina ägg i den vita sanden. På en del av stranden skapar tidvattnet små tillfälliga gropar där ett uppbåd av tropiska fiskar lätt kan studeras. Underbart vackra bilder och stranden ser verkligen läcker ut ! En av våra absoluta favoritstränder ligger på ön St.


Stranden heter Magens Bay och rankades på 80-talet som en av världens vackraste stränder och är minsann lika vacker idag ! Ibiza framför allt hade några riktiga beach pärlor. Här är top absolut vackraste stränder i världen och de ligger def på den där to do list. Om du älskar snorkling har du kommit rätt.


Världens vackraste stränder 2015

Förutom att vara Mauritius allra vackraste strand erbjuder Belle Mare ett fantastiskt korallrev. Revet ligger 2meter ut från stranden men de flesta hotell har egna gratisbåtar som tar dig ut till revet. Har du turen att bo på ett hotell vid stranden kan du låna en solstol gratis. Välkommen till paradiset. Här är Skyscanners urval av några av världens vackraste stränder.


Som alltid – skönheten ligger i betraktarens ögon, du kanske föredrar snäckor framför palmer eller surfing framför sandslott. Den vita sanden är bedövande vacker och går från Anse Source d’Argent, till La Digue, en av de 1öarna i Indiska oceanen. Stranden gnistrar mot en bakgrund av enorma granitblock, slitna av tiden och väder. Varje år listar resesajten Tripadvisor tjugofem av världens vackraste och bästa stränder.


Listan baseras på resenärernas egna recensioner de senaste tolv månaderna. Grace Bay i Karibien tätt följd av Baia do Sancho i Brasilien och Varadero Beach på Kuba. Här får du ett soldränkt smakprov på de tio bästa! Det är besökarna själva som har betygsatt och recenserat stränderna runtom i världen och det finns flera som vi definitivt skriver upp på vår lista över drömresor.


Profiteer vandaag nog van de geweldige aanbiedingen. Det måste vara Sveriges vackraste strand. I alla fall om du gillar åsynen av tropiska stränder. Sanden är fin och ljus.


Världens vackraste stränder 2015

Ljust beige med inslag av lätt rosa i färgtonen. Lövträd växer tätt inpå och vattnet har inslag av turkost i färgskalan. I bakgrunden syns ett grönt berg på en udde ut mot havet.


Det enda som saknas är värmen i. Stranden som liknas med paradiset, där vattnet inte kan vara mer turkost och sanden inte mer vit. Själv har jag knappt sett den. Eller jo – jag har såklart varit på helt magiska stränder , några av världens vackraste stränder , men helt faller fantasibilden om en paradisstrand sällan in. Sist men absolut inte minst så går det helt enkelt inte att göra en lista på världens vackraste stränder utan att nämna renaissance beach på Aruba. I närheten finns inga höghus, men förutom palmerna, förutom de kritvita stränderna , vädret och det kristallklara vattnet så finns här en hel del flamingos.


Vid La Mata, i Torreviejas norra del, är stranden flera kilometer lång, bred och med härliga sanddynor och vacker grönska. Men er strand tyckte jag såg vackrare ut. Men gälller det stränder i världen ,så väljer jag en på Fidjiöarna, en atoll med kritvit sand och turkost vatten och i princip ingen bebyggelse. Brasilien är världens femte största lan och har massor av vackra stränder.


Vi har samlat ett urval av Brasiliens bästa stränder för en unik semester fylld av sol och bad i vackra omgivningar. Ipanema och Copacabana beach är världskända för halvnakna kroppar, fotboll på stranden och mycket liv och rörelse. Stranden Anse Source d’Argent är troligtvis världens mest kända och fotograferade, vilket inte är konstigt med tanke på vilken närmast underjordiskt vacker plats det är. Stranden är som hämtad ur fantasin och inte helt olik Paradisön som var Wonder Womans födelseplats.


Världens vackraste stränder 2015

Vi hade hört att detta skulle vara en av världens vackraste stränder och visst var den vacker men kanske hade vi för högt ställda förväntningar för omdömet stannar vid vacker. För min del är de vackraste och mest romantiska stränderna de lite mindre kantade av palmer och stilla turkost vatten och det stämde inte in på Lopes Mendes. Elafonisi, Grekland Undrar du vilka som är världens bästa stränder ? I så fall kan kanske resesajten Tripadvisors årliga utmärkelse Travelers Choiche Awards vara till hjälp. Vi börjar på plats tio där vi hittar Elafonisi på västra Kreta.


Elafonisi räknas som en av Greklands vackraste stränder med sitt klara vatten och långgrunda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg