onsdag 28 mars 2018

Hatchimals kläcks inte

Hatchimals kläcks inte

Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. I säsong finns det fler än olika karaktärer att samla på. Mått på figurer ca 5-cm. Tryck försiktigt på ägget tills det kläcks och upptäck vilken figur som gömmer sig inuti. Gnugga på äggets hjärta för att värma upp det.


Hatchimals kläcks inte

De har aldrig kläckts ut så här tidigare! Inuti det största och första någonsin. Hatch a whole world#127757;! Hjärtat ändrar färg och det är redo att kläckas. Resten av äggen har inte kläckt så jag men då dras blodkärlen som sitter fast i ägget ihop och ev.


Skip navigation Sign in. Alltid bra priser, fri frakt från 1kr och snabb leverans. Dessa magiska varelser är gömda i färgglada vackra ägg men de har en hemlighet - de är eviga barn! De kan inte kläcka utan dig! Kan du kläcka det glittrande, magiska ägget?


Hämta din helt egen vän som kan spela mer än 2ljud och interaktioner. Dans och sjung med Wow och se din vän växa av glädje. De luddriga är de sällsynta. De söta Critters kläcks ur sina ägg med bara lite hjälp från sina nya ägare, sedan lära sig att gå, prata, dans och mycket mer.


Ej lämplig för barn under 3år. I varje ägg finns det olika figurer och de spelar olika melodier. Min ruvhöna har fått en kyckling för två dagar sen.


När det lila hjärtat ändrar färg är ägget redo att kläckas. Håll ägget i dina händer och gnugga hjärtat. WOW är verkligen rätt uttryck här! De kungliga djuren kommer med varsin accessoar. Efter två till fyra veckor kläcks ägget och ditt alldeles unika och tama lamaföl tittar ut!


Om din lama inte tycker om dig kommer du garanterat att märka det – lamor spottar nämligen för att visa sitt missnöje! Finns i butik just nu - kanske inte imorgon! Följ när äggen kläcks , se det skifta färg och upptäck dina figurer. Gratis frakt vid köp för över 8SEK × Varna är lagd i varukorgen.


Hatchimals kläcks inte

Minsta ordervärde är 9kr - Rabatten är endast giltigt på vidaXL-märkesvaror. XL respekterar din integritet. Du kan när som helst avbryta prenumerationen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg