tisdag 13 mars 2018

London med små barn

Res utan oro med GetYourGuide! Saker att göra för hela familjen! Free Shipping Available. Javisst: tänk stort pariserhjul, gigantiska lekparken Hyde Park och oändligt antal affärer.


Allt om Resor har vaskat fram de mest lekfulla aktiviteterna. London och barn - är det en bra kombo?

Men att resa med små barn i en storstad är lite mer av en utmaning, så här kommer några tips på hur man överlever storstaden med de minsta i släptåg. Som alla småbarnsföräldrar känner till tar allt mycket längre tid än planerat när man gör något med barnen. Små barn plaskar med vatten i källarplanets avdelning för så funkar en kanal. Det lattaste ar en liten paraplyvagn med en stabrada dar bak.


Inget kan vara mer fel. Här visar vi varför – med vår helt unika reseguide där barnen står i centrum reseguide. I källaren finns det rum för de allra minsta att upptäcka med vatten, klossar, luft, speglar och gigantiska Legobitar.


I en mini-byggnadsställning får de lära sig samarbete, oftast utan ett gemensamt språk eftersom det brukar vara barn från alla möjliga nationaliteter där, och det finns små gångar och mysiga kuddrum. Kul med konst och design.

Hitta hit: Cromwell Road Mer info: vam. Men bäst av allt är kanske ändå att bara vandra runt? Towern, Legolan utflykter. Har du lite äldre barn och vill bli riktigt populär tar du dem till Kolle i stadsdelen Prenzlauer Berg – en äventyrslekplats där barnen på egen hand får bygga kojor, elda (!), ta hand om djur och leka (under överseende av fritidsledare från kommunen).


Ett tips att tänka på är också att britterna kan vara griniga när det gäller att ta med barn på restaurang så det kan vara bra att koka upp. Här finns gott om kindercafés där små gäster är mer än välkomna. Infektionerna tillsammans med tilltagande svaghet gör att flertalet barn med SMA I avlider i andningssvikt före tre års ålder, oftast redan under det första levnadsåret. SMA II (intermediär form) ger symtom något senare än SMA I, vid till månaders ålder.


Barn med SMA II lär sig sitta, men ofta senare än andra barn. Hen känner väl igen de närståendes röster. Från början reagerar barn med samma intresse inför alla språk. De vill helst höra ord och meningar som har en mjuk rytm.


Barnet svarar med hela kroppen. När du pratar eller leker med barnet kan du ibland se hur hen svarar genom att le, röra på kroppen, skrika eller använda sig av olika ljud. På siten Familjeliv delar familjer med sig av sina reseberättelser.


Bild via deras hemsida. Boka aktiviteter i Maritime Museum! Första upptäckten för barnen kommer redan på tunnelbanan, plötsligt förstår vi varför alla trängts och stirrat på oss i trappan.

På sina ställen finns till och med skyltar som uppmanar folk att hålla till vänster – och se till vänster, i trafiken. I somras fyllde jag och min sambos syster 30. När det gäller små barn är det också en sådan utmaning att lämna sitt lilla barn till någon man inte har förtroende för.


Det kan vara svårt att vara borta även om man är helt trygg med den som tar hand om barnet. Som separerad ska man stå ut med att en förälder som kanske inte varit så engagerad ska ha barnen på egen hand. Till en början tog hon sitt te med tilltugg på egen han men när hon började bjuda in vänner att dela testunden med henne, blev Afternoon Tea ett koncept i de högre samhällsklasserna.


När det gäller barn använder vi begreppet späda och små barn för barn 0-månader, förskoleåldern för barn över månader om inte specifik ålder nämns.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg