onsdag 29 april 2020

Thailändska flaggan

Kolla in vårt utbud av flaggor och låt alla se vilket lag du hejar på. Den blåa randen i mitten är dubbelt så bred som de övriga ränderna. Den blå randen i mitten av flaggan är dubbelt så bred som de andra ränderna. Vårt tyg testast regelbundet för färgäkthet och draghållfasthet, av textiltillverkaren i England.


För att läsa mer om vår kvalitet klicka HÄR!

Den första thailändska flaggan var redan utformad när landet hette Siam. Denna första flaggan var en fullständig helröd flagga , för att tvinga folk att demonstrera. Därefter har flera symboler placeras ut på flaggan.


Tillsammans utgör den thailändska flaggans färger landets valspråk ”Nation, religion, kung”. Historian bakom den thailändska flaggan. De har länge haft en egen flagga.


Han föreslog istället en blå flagga med ett vitt kors som anknöt till de skandinaviska ländernas flaggor.

Folkrepubliken Kinas flagga är röd med en gul femuddig stjärna som till höger omges av fyra mindre stjärnor. Thailand något jag inte sett. Jag som många andra gillar att ha flaggor vid huset. , och det verkar som om istället för vimplar, så används det fyra stycken olika flaggor vid olika officiella tillfällen (jag är osäker). Jag har en svensk och en thaiflagga. Den svenska billiga fasadflaggan brukar hålla ca ett år medans den thailändska flaggan är färdig för soptunnan efter kanske bara månader.


Hur skulle en Thai granne uppfatta oss om vi satte upp en svensk flagga på kåken, ni vet en så där liten en som man sätter på väggen. Sen är väl frågan om man ska skylta med att det bor en västerlänning i huset. Irans flagga är en trikolor med färgerna görnt, vitt och rött med Irans statsvapen i mitten där fälten avgränsas av två separata rader där det står: allahu akbar vilket betyder Gud är större , det är upprepat gånger i flaggan. Måttet avser flaggans längd.


Buddhister tror på evig reinkarnation och att varje liv påverkas av våra gärningar i den tidigare existensen. Lyfte flaggstången med den norska flaggan ur sin hållare, rullade ihop den och bar ner den i ruffen. Det hela gick så snabbt att jag inte han att reagera och få fram kameran.


Hur man hanterar sin nations flagga har väl lite med synen på sitt land att göra. Annars tycker jag Tida (dotter) är fint , men det kanske är mer smeknamn.

Phad Thai, fotmassage eller en simpel kokosnöt kan göra skillnaden på om en semester blir lyckad eller ej. Glosbe, online-lexikon, gratis. Bläddra milions ord och fraser på alla språk. Namnet på den thailändska flaggan är: Thong Trairong, eller Thaisee tricolor flagga. Perfekt om du vill märka upp din väska som får följa med på äventyren.


Sys fast vid montering. Mått: x cmDenna produkt skickas med frankerat brev - Direkt ner i brevlådan! Normal leveranstid på våra lagervaror är 2-arbetsdagar. Färgerna symboliserar folket (röd = blod), buddhismen (vit) och monarkin (blå). Kung: Bhumibol Adulyadej - Rama IX.


Visa företagets eller idrottsklubbens profil och hälsa välkommen i receptionen, butiken eller till konferensen. Vi har flera olika modeller att vä. Sydväst om Kambodja ligger den thailändska bukten. Flagga : rö vit och blå.


Huvudstaden heter Phnom Penh. Kambodjas flagga har två blå vågräta ränder och en bredare röd i mitten. Mitt på flaggan är ett palats eller ett tempel avbildat, det föreställer Angkor Wat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg