torsdag 8 oktober 2020

Usb c till usb c

USB-C - brett sortiment till bra priser. Allt du behöver när något skall kopplas! Sveriges största batteriutbud. Inga avgifter och alltid garanterat god service. USB började som en leverantörsoberoende standard.


Målsättningen var att få fram en billig och snabb teknik för att enkelt kunna ansluta kringutrustning till datorer. USB - C finns i olika versioner och utföranden. Kan leverera upp till W. Flätade kablar, långa, slitstarka och snygga – vi har allt.


Jämför pris och läs våra kunders recensioner. Slipp vrida och vänd på din USB -kabel för att ansluta skärmar eller ladda telefonen. USB Type- C har ni säkert sett och hört talas om redan – att det är den nya kabelstandarden som kommer ta över en uppsjö av olika anslutningar framöver.


På grund av att det är en ny teknik som kan användas till blandade ändamål kan det därför bli krångligt att hålla reda på exakt vilken Type C som gör vad och som. Adaptern kommer i kompakt format som tar minimalt med plats, vilket gör att den är otroligt enkel att ta med sig. Stort utbud och bra priser.


Köp online med fri frakt över 500kr och 1-dagars leveransti eller boka och hämta i butik samma dag. Den här adaptern behöver inte ström för att fungera men enheter som du använder den till kan använda ström från din Mac-dator. Tack vare möjligheten till hög laddström fungerar kabeln med enheter som stöder snabbladdning. Det går enkelt att koppla in adaptern till USB -porten på datorn och sedan till valfri annan enhet. Man kan koppla in flashenheter, kameror eller liknande enheter.


Vi har uppdaterat vår cookiepolicy! Cookies hjälper oss förbättra din upplevelse hos oss. Förvandla ultrakompakta enheter till riktiga kraftpaket med en flerfunktionell anslutningshubb. Traditionella kablar har fyra användningsområden: De ska överföra data, lju bild och ström. Köp billig USB adapter online.


Vi hjälper dig att hitta rätt Usb c till 3. Nedladdning eller fri frakt. HDMI- eller VGA-utgång. En starkt bidragande faktor till varför en USB C laddkabel är något att satsa på är för att många produkter idag är kompatibla med så kallad Quick Charge, eller snabbladdning – och du behöver då denna sladd för att kunna nyttja detta.


Usb c till usb c

Lättanvänd Använd adaptern för att ansluta till de USB 3. Support i världsklass Du kan sova lugnt med ett års begränsad reservdelsgaranti. Den kan anslutas till andra gränssnitt, som till exempel DisplayPort 1. Gbps med Thunderbolt 3. IKEA - LILLHULT, USB typ C till USB -kabel, En slitstark textilyta gör sladden bade dekorativ och slittålig. Sladden är meter, vilket är lite längre än standardlängden på de kablar som vanligen följer med din telefon. Praktiskt när du laddar på till exempel tåg eller kafé.


Usb - c , eller egentligen usb typ c , är en av flera former av usb -kontakt. Den vanliga usb -kontakten heter i det här fallet usb -a eller usb typ a. Det finns också en usb -b eller usb typ b som består av alla de andra kontakter som används i skrivare, kameror, äldre mobiler och andra prylar. Mini- usb och mikro- usb hör båda till usb -b. Om din enhet stöder samma saker kan du räkna med kortare väntetider oavsett vad du gör! Förvandla din HP-notebook eller surfplatta till ett komplett stationärt system.


Usb c till usb c

Du kan enkelt dela filmer på en större TV, bildskärm eller projektor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg