onsdag 21 oktober 2020

Vm kval 2018 sydamerika

Fotbollskanalen - för dig som älskar fotboll. De fyra bästa lagen blir direktkvalificerade till VM och ett femte lag går till en interkontinental play-off mot ett lag ifrån Oceanien. Sydamerikas länder har VM -platser att kämpa om. Samtliga medlemmar tävlade om fyra direktplatser och en playoffplats till mästerskapet.


Playoffspelet avgjordes mot det segrande laget från OFC.

VM -slutspelet, varav en nation får spela playoff mot den segrande nationen från kvaliet i Oceanien. Tio blågula legendarer berättar om landslagets utveckling från den första landskampen i början på 70-talet fram till sommarens stundande VM -turnering i Frankrike. Lundh möter Lars Lagerbäck Som förbundskapten för Sverige nådde han fem raka mästerskap och tog Island till landets första EM-slutspel.


Häng med oss och lär dig mer! Det är efter detta som det står klart vilka av totalt 2kvalande lag som får spela i världsmästerskapet. Via länkarna nedan kan du ta dig vidare till respektive kval. Ryssland är som värdland direktkvalificerat och övriga av Uefas medlemmar tävlar om platser till världsmästerskapets slutspel.


Vinnaren i det sydamerikanska VM - kvalet , där spelare som exempelvis Messi – som spelade mot varandra vann faktiskt Norge på bortaplan inför en oerhört viktig match.

Vi går in i FIFA-rankingen som avgör seedningen. Med två matchomgångar kvar att spela är det mesta ändå vidöppet. Brasilien spelade i en för sig betydelselös match oavgjort 1–med Colombia, som troligen är rätt nöjd med sin ena poäng, speciellt med tanke på att Brasilien ledde matchen vid halvtid. Brasilianarnas försprång i gruppspelet ointagligt.


Kvalspelet arrangeras av UEFA och det är nationer som ska spela om platser i VM -slutspelet. Eftersom Ryssland är världsnation så är har landet automatiskt en plats i slutspelet. I kvalet så gör de nio lagen upp i en stor grupp och där alla de nio lagen möter alla.


De fyra främsta lagen från gruppspelet går sedan vidare till VM och fyran kommer att gå vidare till ett play-off mot ett lag från Asiens VM - kval. Ukraina publik: Oceanien, strelna, sankt Petersburg,. Kolla på matcherna gratis hos bet365!


Sverige spelar i grupp A och möter Hollan Frankrike, Bulgarien. Totalt så är det lag som tävlar om dessa platser, länder går direkt till VM och det femte laget möter en annan region. Till en del stora världsmästerskap sker det inget kval , utan det är istället saker som resultatet i det föregående mästerskapet.


Flera tunga matcher, tänker främst på Uruguay–Brasilien och Argentina–Chile. Rent värdemässigt fastnar jag dock för Venezuela–Peru. Hemmalaget är tvärsist i tabellen.


Har egentligen bara äran att spela för.

En del världsdelar har ett kvalupplägg som liknar det som Europa har, medans andra har ett kval som pågår i flera olika steg. Kvalet till VM spelas över hela världen och är strukturerat på lite olika sätt. De fyra första i gruppen går vidare till VM och det femteplacerade laget hamnar i playoff. Matcherna går att följa via live stream och hur du streamar Brasilien – Ecuador visar vi.


För herrarna fanns det plats för lag, där segraren i EM fick en plats tillsammans med de nio bästa lagen i EM- kvalet. Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda våra tjänster godkänner du detta.


Här kan du läsa mer om cookies.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg