torsdag 7 maj 2020

Trattoria maglia

Köp online och välj om du vill hämta i varuhus eller få hemleverans. Pretzl, lyktor, LED-lampor m. Få prisgaranti på toppkvalité, här! Välkommen till Naturkompaniet!


Gör vardagen till ett äventyr!

Enoteca Maglia är en lättsam och modern Italieninspirerad restaurang på Mariaplan i hjärtat av Majorna, Göteborg. Med genuint lagad mat och social service i yppersta klass. Här står mat och vin i fokus och vi jobbar med en dynamisk meny som sätts dagligen allt för att kunna jobba med och servera de färskaste råvarorna. Med fingrarna i degen och bredvid den nästan 5gradiga pizzaugnen står den prisbelönta pizzaiolon (pizzabagaren) Emanuele Malgiolglio! Hitta restaurangrecensioner, meny, priser, och öppettider för restaurangen på TheFork.


Trattoria Maglia i Göteborg. Här erbjuds Gastronomi för folk i jeans via luncher, á la carte, apertivo och söndagsmiddag.

Fokus är som hos Enoteca Maglia på vällagad mat och bra viner men med något enklare och färre rätter. Måndag - Tisdag Stängt Onsdag - Torsdag 17:- 21:00. I Gamlestan har Enoteca Maglia sin systerkrog. Med passion och stort vinintresse tar han emot Italien-entusiaster från lunch till sen kväll. Menyn är tillgänglig för de flesta, både när det kommer till plånbok och smak.


Tusentals evenemang i hela Sverige. Du hittar den under Mina Guider och Nytestat i appmenyn. Några trappsteg upp, i Mariaplans soligaste hörn, kan du inte bara äta frukost, lunch och middag.


Här går det även fint att slinka in för ett socialt glas i baren, eller träffa vännerna för en. Konceptet på den nya krogen kommer att påminna om Enoteca Maglia förklarar Robert Maglia. Restaurang, mat och fika till rimliga priser och plats för många mc:n precis utanför uteserveringen. Tillsammans med Robert Maglia , framgångsrik matlagare med en andra placering i nordiska öppna mästerskapen för professionella matlagare, har vi tagit fram en blandning och förpackat den efter Roberts önskemål. Kaffeblandningen består av Arabica Robusta.


Det har blivit så pass många som enbart äter vegetarisk mat, att så gott som alla restauranger med självaktning serverar helt vegetariska alternativ. Vi beställde varmrätter från lunch men. Jag gillar Paganini, det är mysigt och den italienska känsla.

Nej, den här kvällens spelas ingen triumfmarsch för Maglia vid vårt bor men viss revansch kommer i form av en tiramisú tillverkad i himlen. Yelp is a fun and easy way to fin recommend and talk about what’s great and not so great in Göteborg and. Reviews Väldigt trevligt att besöka, god Aperol, vinbaren jättetrevlig,. Letar du efter Populära platser i Billdal, Göteborg, Mölndal, Lysaker, Västra Frölunda ? Besök vår hemsida där du hittar all plats information du. Då ska du bege dig till Enoteca Maglia , som är ett av västra Sveriges givna val för italiensk mat.


KÄND KOCK - Robert Maglia driver denna italienska klassiker som har blivit en plats dit matälskare i Göteborg med omnejd vallfärdar för den goda matens skull.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg