onsdag 27 maj 2020

Trikå synonym

Trikå synonym

Den här gången är det textila vävtekniker som tuskaft och trikå som blir en del av metamorfosen. Han skippade allt vad makeup hette och trädde vit trikå över modellernas huvud och lät knalliga peruker skymta fram under de obligatoriska hattarna. Det råder ingen tvekan om att det är just trikå som är säsongens material.


Trikå synonym

Mer information om trikå. Vi har totalt en synonym till trikå , men tyvärr inte några antonymer, registrerad i vår databas över synonymer och antonymer (motsatsord). Det finns en engelsk översättning inlagd för trikå , men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu. Vad är en synonym och ett motsatsord?


En synonym är ett ord med samma eller en snarlik betydelse som ett annat ord. En kan säga att en synonym är annat ord för samma sak. Två synonymer kan dock ha olika ton och uppfattas på helt olika sätt.


Trikå synonym

Motsatsor även kallade antonymer, är ord med just motsatta betydelser. Sveriges största sökmotor för det svenska språket. Trikå synonym , annat ord för trikå , Vad betyder ordet, förklaring, varianter, böjning, uttal av trikå trikån trikåer trikåerna (substantiv). Lös korsor hitta ord med liknande eller samma betydelse. Klicka på länken för att se betydelser av trikÃ¥kofta på synonymer.


Skapa konto med e-post. Fyll i din e-postadress och ett valfritt lösenord för att skapa ett konto. Du kan sedan börja spar ord i egna listor direkt.


Tyg är en dukvara av textil som är avsedd att användas till kläder, möbelklädsel, sängkläder, gardiner, handdukar, tält, segel m m. Ett tyg kan vara vävt. Trikåstickning synonym , annat ord för trikåstickning, Vad betyder ordet, förklaring, varianter, böjning, uttal av trikåstickning trikåstickningen trikåstickningar trikåstickningarna (substantiv). Vasugupta is regarded by some as the founder of the system of Hindu philosophy known as Advaita Shaivism of Kashmir, or Trika. Trika , a concept of Kashmir Shaivism, refers to the goddesses Parā, Parāparā and Aparā which are named in the Mālinivijayottata-tantra.


The Agamas of Kashmiri Shaivism is also called the Trika Shastra. Trikå på svenska med böjningar och exempel på användning. Synonymer är ett gratislexikon på nätet.


Hitta information och översättning här! Trikåfabrik synonym , annat ord för trikåfabrik, Vad betyder ordet, förklaring, varianter, böjning, uttal av trikåfabrik trikåfabriken trikåfabriker trikåfabrikerna (substantiv). Nedan hittar du rätt svar och synonym på kettla trikå Korsor om du behöver mer hjälp med att avsluta ditt korsord fortsätter din navigering och prova vår. Tyget motsvarar det mjuka velourbandet i kardborreffekten. Motparten är det styva krokbandet (som inte går att framställa som tyg).


Kardborrtyg finns som trikå och som non-woven (en tyngre kvalitet) och används inom möbel- och inredningsindustrin, utställnings- och reklambranschen, för ortopedi- och hjälpmedelsprodukter, sportplagg mm. Alla ord är sorterade i bokstavsordning. En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer.


Men som exempel är kettla synonymt med sy ihop, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart. Trikå - Samlingsnamn på stickade tyger Tweed - Grövre ulltyg, ofta rutmönstrat. Används till kavajer Twills - namn på bomullstyger i kypertbindning.


Varp - trådar som i längdriktningen i ett vävt tyg Velour - Liknar sammet men är stickat vilket ger god elasticitet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg