fredag 8 maj 2020

Vattentäthet w1

Vattentätheten anges i klasserna W, Woch Wdär Wär den högsta. Windy Plus har täthetsprovats på SP, Sveriges Provnings- och Forskningsinstitut. Vittinge Original är CE-märkt.


Den speciella polyeten-barriären i T-Vind Standard borgar för mycket goda diffussionsöppna egenskaper som låter fukt och ånga vandra ut från konstruktionen. P-märkt och åldersbeständighet minst år.

Bas har vattentäthet klass Woch standard vattentäthet klass W2. Bison Vindskydd är vitt och släpper igenom ljus under byggtiden. Det kan finns mer info i den gula plus-rutan, om du tittar på en mindre skärm.


Den vita och ljusa färgen ser till att släppa in ljus under byggtiden och blottar bakomvarande konstruktion. W, vilket är högsta nivå på vattentäthet. Underlagstak SPARA pengar genom att jämföra priser på modeller Läs omdömen och experttester Betala inte för mycket – Gör ett bättre köp idag!


Materialet uppfyller brandklass: E (motsvarar B2).

Isolering - Byggplast och Vindskydd Bison. Finns att köpa hos Byggmax. Recensioner och Frågor om Vindskydd 1Bison. Vindskyddet är vitt vilket medför att bakomvarande konstruktion kan skymtas under byggtiden.


Välj butik eller ange postnummer För att kunna visa aktuellt lagersaldo och sortiment så vill vi att du väljer i vilken region du vill handla. Med dubbla klisterkanter sitter produkten säkert på underlaget. Passar under de flesta tak och går snabbt att lägga med hela 25.


För mer utsatta lägen och väderskyddande egenskaper. Förbehandling på porösare ytor som t. Båda sorterna uppfyller rekommendationerna enligt AMA-HUS (JSB JSC1) med vattentäthet enligt klass W1. Bison DiffTak är ett diffusionsöppet och genomtrampningssäkert underlagstak. Vindskydd skarvas och lagas med skarvtape av typen Repatejp eller Flextejp. PAROC XMW 0Vindtät är ett vattentätt och diffusionsöppet membran som består av två lager polypropylen på vardera sida av en monolitisk film.


Underbeslag för tät genomföring Ø 0-125mm. För underlagstak med tjocklek 0-mm.

UV-beständighet, vattentäthet och ånggenomgång klarar (och överstiger) Anti’con Coverall konsekvent alla standarder. SolTech ShingEl kan läggas på tak med lutning ner till 14°. Vilka färger finns den i? Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige.


Under- och översida är belagd med en filt av polypropen. Våderna är försedda med starka klisterkanter av bitumen på båda sidor och kan sammanfogas utan att kall- eller varmasfalt används. Produkten bygger på senaste tekniken: Monolithic.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg