onsdag 13 juli 2016

Billiga ramar 50x70

Billiga ramar med bra kvalité och snabba leveranser. Se alla våra ramar här. Kvalitetsram online m. Stort utbud av väggdekor. Bra priser och snabba leveranser.


Här hittar du allt för dina väggar och mer därtill. Vi erbjuder världens bästa varumärken för hela hemmet till rätt pris. De flesta har idag många lite billigare ramar , posters, kuddar, gardiner med mera och byter ofta.


Förr var det mer så att man köpte en ram i exempelvis storleken 50xoch hade den för alltid. Har du några fina familjebilder eller semesterbilder som bara ligger i byrålådan, varför inte hitta en fin ram hos oss och rama in bilden för att kunna skåda den på byrån eller vid sängbordet. Hos JYSK hittar du en rad dekorativa tavlor och ramar till hemmet. Foto- och tavelram med passpartou. Välj mellan vit och svart plast eller mörkt trä (MDF).


Billiga ramar 50x70

Då har du kommit rätt! Formatet är ett av de mest populära mycket på grund av att det passar till de flesta ytor och rum. Varför inte matcha din ram med en av våra bästsäljande planscher? Ramen passar utmärkt när du till exempel ramar in barnens konstverk, bilderna från semesterresan eller släktträffen. Vi har ram i svart, vit, gul ek och koppar, fungerar som både tavelramar och fotoramar.


Vi säljer ramar billigt i storlekar 13x1 21x3 30x4 50x5 50x, 61xoch 70x100cm. Kan hängas horisontellt eller vertikalt för att passa ditt utrymme. Anpassade i storlek för att hänga flera tillsammans. Rama in dina bästa fotografier och fyll en vägg med fina minnen. Passepartout medföljer.


Du sätter enkelt en personlig prägel på väggen hemma genom att kombinera posters med och utan ram tillsammans med speglar i olika former. För en sammanhängande känsla kan du använda färgerna i väggmotiven som utgångspunkt för resten av inredningen. Köpte st 50x70cm och 3st 30x40cm ramar , ALLA var trasiga och defekta i ramarna, gick inte alls att använda.


Blir till att lämna tillbaka direkt imorgon, riktigt tråkigt då jag hade hoppats på mycket bättre kvalitet för det priset. Våra billiga ramar har god kvalité trots de låga priset och det är därför just vårat sortiment av ramar troligen kommer passa dina behov oavsett vad det är. Dessa prisvärda ramar är av hög kvalité och har en smart konstruktion vilket gör det enkelt att montera ramen. På Lagerhaus hittar du ramar i både vitt svart och natur. Vi har även ramar med passepartout och ramlister för posters i färgerna svart och natur.


Populäraste Ram 50xcm. Se även våra andra ramar. Köp billiga ramar online idag! Ramar Finns online och i butik.


De ramar du hittar hos oss passar till alla typer av bilder och foton, från små och stora skolbilder på barnen till större affischer och posters. Du kan även hitta paket med flera matchande ramar , som är perfekta när du vill hänga upp bilder på familjen. Vi har dessutom mindre ramar som du kan ha vid nattduksbordet. Fotoram i klassisk stil med en spännande retrokänsla. Ramen har en nött profil i vitt med en snygg guldkant nä rmast motivet, med sin neutrala design och färgval är detta en ram som passar i nästan alla miljöer och till alla typer av motiv.


Billiga ramar 50x70

Du hittar till exempel ramar i former av bokstaven a, men även päron- och äppelformade ramar. Ett tips är att mixa och matcha olika ramar för att på så sätt skapa något mer unikt. I den digitala värld som vi lever i är det inte längre lika vanligt att skriva ut bilder och sätta upp på väggen, så när du väl bestämmer dig för att göra det bör du se till att ramen till bilden är riktigt fin — och fina ramar är exakt vad du hittar här! Alternativt kan du föreviga dina år av sportsliga framgångar genom att rama in dina lagtröjor, uniformer eller liknande. Posterramar eller affischramar: För att rama in affischer kan du använda ramar av aluminium, plast eller trä som har ett begränsat sidodjup i profilen, och som gör det lätt att byta ut innehållet, om så önskas.


Detta är endast ett urval av vårt sortiment. I våra varuhus hittar du många fler varor!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg