fredag 22 juli 2016

Tv4 let's dance

Tv4 let's dance

Här kastar sig kända svenskar ut på dansgolvet tillsammans med några av landets bästa tävlingsdansare. Det gäller att imponera på den kritiska juryn med sin dans. Nu får du chansen att följa de unga kändisarnas dansresa i. Vi använder cookies för att anpassa innehållet och.


Tv4 let's dance

Bland årets deltagare finns pappa och son Hysén som tävlar i. Rösta på dina TV4-favoriter i Kristallen. Se hela programmet och mycket mer på TVPlay! Följ oss på Instagram:.


Daniel Norberg är bland annat känd för sina parodier på Melodifestivalen, som har gjort succé på. Den sjätte säsongen blev den första säsongen att sändas i TVHD. De sjunde och åttonde säsongerna sändes under årets andra kvartal, till skillnad från de sex tidigare säsongerna som sänts under första kvartalet.


Se de bästa serierna på TVPlay. Streama direkt i din TV, mobil eller surfplatta. I programmet tävlar kända svenskar tillsammans med professionella dansare parvis, där det sämsta paret åker ur varje vecka.


Tony blir minst sagt chockad. På C More streamar du utan reklam via tv, dator eller app. Prova veckor gratis - utan bindningstid! Hon kommer att dansa tillsammans med den brittiske dansaren, koreografen och skådespelaren Aaron Brown.


Tv4 let's dance

Här är listan på alla kändisar som kommer att snöra på sig dansskorna i TV4. Enligt TVär det på grund av hälsoskäl. Det är jättetråkigt, säger Tanja Tabrizian Selfors på TV4. Paret som tidigare har förklarat att de är goda vänner, men inget mer än vänner, pikades under förra fredagens livesändning av programledarna Tilde de Paula Eby och David Hellenius. Det går också att titta på Lets Dance stream i TVPlay.


I kvällens musikaltema tolkade de musikalen ”Grease” med sin pasodoble och lovordades av juryn. Pernilla Wahlgren som gästade juryn kvällen till ära gav till och med paret tio poäng. Let’s dance – tv och stream. Skidlegendaren Gunde Svan tog detta på stort allvar och tillägnade sin flamencodans till sin fru, som han träffade för år sedan.


Men det blev inte lätt för honom. Innan han började dansa berättade han om känslorna i den förinspelade videosnutten. Programledare var som tidigare säsong Jessica Almenäs och David Hellenius. En medverkande som har anledning att vara lite mer nervös än de andra är sportprofilen Magdalena Forsberg som vanligtvis dansar tillsammans med Fredric Brunberg, 32. Allteftersom säsongen fortgick fick tittarna se hur Camilla Henemark fick en blackout i direktsändning och totalt glömde bort sina steg.


Så här såg deras shownummer ut i fredagens final, och VILKEN show! Deltagarna presenterades i Nyhetsmorgon, och först ut var Anja Pärson. Se avsnitten på TVPlay när DU vill, från fredag den april kl 17:00!


Ja så här ser min höft ut idag och anledningen till det är faktiskt min kärlek till samba… Det var förra våren då jag var med i Let´s dance i TVsom det hände… Under genrepet i vecka två och slet jag sönder en muskel i höften.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg