onsdag 11 oktober 2017

Icloud bildström

Läs om hur du skapar en iCloud-säkerhetskopia och hur du. Om du aktiverat iCloud-bilder överförs dina bilder och. Det bästa stället för alla dina bilder, filer och.


Apple Watch är det ultimata verktyget för ett hälsosamt liv. Streama miljoner låtar utan reklam på Apple Music.

Det är ett fantastiskt sätt att få dina senaste bilder på alla dina personliga enheter. Min bildström på iCloud. Byt namn på en bildström.


Visa Delade strömmar, tryck på Ändra, tryck sedan på namnet och ange ett nytt namn. Lägg till eller ta bort prenumeranter eller slå på eller stäng av Notiser. Markera bildströmmen och tryck på Personer.


Prenumerera på en delad ström.

När du får en inbjudan trycker du på fliken Delat och sedan på Godkänn. Det innebär att alla dina bilder, filer, anteckningar med mera skyddas, uppdateras och finns nära till hands var du än är. Allt sker auto­matiskt så att du kan fokusera på det du tycker mest om att göra.


Mac- och Windows-datorer och din Apple TV. Du kan inte komma åt din bildström via t. Cloud är inbyggt på alla Apple-enheter. Gå till inlägget Man kan visst dela ut en bildström så att den kan accessas via iCloud. När man skapar bildstömmen så välj att den ska publiceras på en Offentlig webbplats, då får man en länk till som går till iCloud. Nej, det är ingen vits med det.


Iphoto hade en särskild mapp för bildström. Varför tankas bara vissa bilder från min bildström över till bildströmmen i min PC-dator? Om jag tar bilder med mobilkameran så är det bara hälften som följer med in i datorn. Jag kan komma åt alla bilder som ligg.


Vill du sortera in dina bilder i särskilda album är det Icloud bildbibliotek som gäller. Videor är inget för bildströmmen.

Gratis kommer med ett pris. Faktiskt helt utan någonting alls. Inköpta appar, böcker samt bildström räknas inte in i det kostnadsfria lagringsutrymmet. Detta är inte samma sak.


Man kan visst dela ut en bildström så att den kan accessas via iCloud. Det är bara det som ligger i din bildström som tas bort, inte det som är i kamerarullen. Bildström går över iCloud. Stänger du av bildström så tas bilderna bort har jag för mig, testa, du vill ändå inte ha dessa där.


Det är dock inte en bra säkerhetskopia eftersom det dels bara innehåller de 1. Du hittar de här mapparna exempelvis genom ditt bibliotek (om du har Windows 7) och därefter mappen bilder och slutligen photo stream.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg