torsdag 19 oktober 2017

Pax skor barn

Pax skor barn

Köp barnskor på Babyshop. Allt för barn i åldrarna till år. Maxi-Cosi, Britax och BeSafe mfl. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


Välkända märkesvaror till kampanjpriser. Hitta ditt favoritvarumärke här! E-postadress Lösenord. Felaktigt användarnamn eller lösenord Kontot låst p. Vänligen kontakta kundtjänst.


Pax är märket som levererat söta små skor till söta små fötter i över år. Du som har barn kommer att älska alla dessa utsökt designade skor som anpassats för att vara både sköna och roliga för de minsta i huset. Vare sig det handlar om skor , tofflor eller stövlar, så har Pax något som dina små kommer att älska. Pax barnskor är ett svenskt varumärke som i över år tillverkat och utvecklat skor för barn i olika åldrar.


Pax skor barn

Därför kan du som köper Pax lita på skor som håller hög kvalitet, komfort och funktionalitet. Dessutom arbetar Pax enligt en Code of Conduct där miljö och etik utgör en mycket viktig del i företagets arbete. Fri retur och prisgaranti med dagar öppet köp. PAX skor är gjorda för att användas mycket och ofta.


All design och produktutvecklig sker. Skor för lek och bus ska vara enkla för barnen att ta på sig själva, därför finns det skor med snabbsnörning, kardborrband och vanliga skosnören. Många av barnskorna har ofta reflexdetaljer för ökad synlighet och fina färger som är poppulära hos barnen. Välj mellan barnskor från kända varumärken som superfit, Kamik eller Viking.


Lägst priser på Pax skor barn Spara pengar nu! Vinterkängor, regnstövlar, tofflor och sandaler: med Pax är ditt barn redo för årets alla årstider och olika väder. Barnsneakers från Pax Skor online hos Shopalike! Upptäck ett stort utbud skor , sneakers, stövlar och kängor. Vi har de senaste trenderna och hetaste varumärkena.


Vi har skor för alla dagar. PAX har i över år sålt och tillverkat barnskor av hög kvalitet. Läs om våra erbjudanen. Sandalen Jura från Pax är tillverkad av ett brunt lite fettat skinn. Framtill kan man justera vidden med hjälp av ett spänne och man kommer enkelt i och ur sandalen med hjälp av kardborreförslutning under spännet på vristsleifen.


Skinnfodrad och innersulan av mocka vilar på en korkblandad mellansula. Mot underlaget en lätt EVA-sula. Ge ditt barn de perfekta sandalerna för sommaren!


Pax sandal Salt är en snygg fritidssandal med stängd tå som sitter bek vämt och säkert på ditt barns fot. Detta är en sandal som klarar mycket utomhuslek, och kommer bli ett utmärkt val för sommaren! Rätt skor ska göra spring i benen, lek och skolavslutningar ännu roligare. Därför har vi på Scorett ett stort utbud av barnskor. Välkommen att hitta vår- och sommarskor för barn hos oss!


Många av våra skor har vunnit utmärkelser för ”bäst i test”, och vi har ett mycket stort urval av skor och kängor för barn med vattentätt Gore-Tex membran. Vi arbetar för ett hållbart samhälle, och för varje säsong får vi fler och fler ekologiska barnskor. Besök KAVAT online och handla hela kollektionen. Vi har ett brett urval av kvalitativa barnskor, damskor och herrskor.


Vi lovar snabb leverans!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg