tisdag 12 april 2016

Babushkadockor omm design

Design till rätt pris! Fri frakt över 499kr - snabb leverans! Få ett trendigt badrum. Skapa layouter för tryck och digitala medier som verkligen sticker ut. Rolig leksak eller fin dekoration på hyllan.


Det finns två olika set att välja mellan! Varje set innehåller st dockor. Med resväskan följer en tekanna, två koppar och två fat. Teservisen har färgglada bilder med riktiga powerkvinnor illustrerade av Ingela Arrenius. En teservis till barn är perfekt att ge bort som present.


De är gjorda av formgjuten plast och staplas i varandra. Babuschkadockorna är roliga att leka med och fina att ha ståendes på en hylla i barnrummet. Our version of the classical Matryoshka doll is a collection of animals, people and robots. OMM Studio Matryoshka.


Babushkadockor omm design

Ett set babushkadockor i form av djur med öron Material: formgjuten plast Kan skruvas isär och gömmas i varann – precis som ryska dockor ( babushkadockor ) Den största djuret är cm. Babushkadockor - Jul - Här kommer en kul och lite annorlunda juldekoration! Kan både användas som leksak och som dekoration i bokhyllan!


Illustrerade av Ingela P Arrhenius för Omm design. Dockorna har alla olika personligheter och utsmyckningar. Se och välj ur vårt sortiment med tusen artiklar gammalt och nytt online. En förpackning innehåller dockor i olika storlekar som kan tas isär och placeras inuti varandra – precis som traditionella ryska babushkadockor ! Förpackningen innehåller dockor i olika storlekar.


Babushkadockor omm design

Tillverkade i formgjuten plast. Jämför produkter inom data och tillbehör. Hitta lägst pris på hos Pricerunner. Leverans: Finns ej i lager. Det angivna värdet är för litet.


Discover ideas about Owl Family. Nytt i butiken är finfina djuraffischer och populära och söta babushkadockor med djurfigurer av Ingela P Arrhenius. Denna pin hittades av Юлия Согринa. En svensk illustratör som har många strängar på sin lyra.


Allt från böcker och serviser till kort och affischer. Sex härliga babushkadockor Ryska dockor i formgjuten plast. Går att stapla i varandra.


Här finner du allt du behöver för barnens matstund med allt från serviser och underlägg till bestick och tallrikar. DJURMASK TIGER – PAPER MACHE – OMM.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg