måndag 18 april 2016

Kända citat om livet

Kända citat kommer inte bara från kända personer, utan kan komma från filmer, serier eller dikter. De kända citaten är kända för deras viktiga budskap. Citatens budskap hänvisar till känslor, och därför har dessa kända citat valts ut som de bästa.


Många av de mest kända citaten är från kända forskare och experter. Vänskap - 1ordspråk 4.

Livet - 3ordspråk 5. Visdomsord och Talesätt - ordspråk 7. Fröjd - 1ordspråk 8. Definitioner - 8ordspråk 9. Födelsedag - ordspråk 11. Om man bryter ner citatet till sin simplaste form så betyder det att man ska leva livet medan det sker och inte planlägga sitt liv på förhand. Latinska ordspråk - ordspråk 13.


Eller som i en annan berömd form – Carpe Diem.

Vi kan alla lära oss någonting från de många citat som hittas, och jag uppmanar alla att titta igenom några citat varendaste dag. En stor lista med kända citat ! De kan vara bra att ha med sig i livet och hjälpa dig på resans gång! Tipsa dina vänner om dessa kända citat också.


Citat om livet skapar eftertanke, reflektion, inspiration och motivation. Dessa citat om livet handlar om livets goda och ibland orättvisa sidor med fokus på livet i sig och vad vi vill uppnå. Alla citat om livet uttrycks av välkända och framstående personligheter och bakom dem finns både tanke och handling.


Här är författarens bästa citat. Astrid Lindgren- citat vi aldrig glömmer. Låt därför livet bära med sig vad det vill,. Citaten är inte kategoriserade, utan tankar om livsfrågor blandas med synen på vad filosofi är och så vidare. Det är dock tänkt att avgränsa dessa återgivna formuleringar till att de ska vara uttalade av filosofer och därför saknas talesätt, ordstäv och dylikt.


Tretton odödliga citat ”Krigets första offer är sanningen”. Historien är full av fantastiska citat , som som brukats och missbrukats, vänts och vridits på och satts in i sammanhang, där de passat till en aktuell situation och med få, exakta ord beskrivit en hel tidsanda. Likaså får du mer än gärna dela med dig av dina egna favoritcitat!


Kommer försöka fylla på med nya små guldkorn allteftersom #128578; Citat.

Därför har vi samlat några av dem bästa citaten som handlar om livet här idag för att ni ska kunna läsa igenom dem och bli inspirerade. Om ingenting någonsin skulle förändras, skulle det inte finnas några fjärilar. If you´re not prepared to be wrong, you´ll never come up with anything original.


Ken Robinson ∞ Den enda verkliga upptäcktsresan. Det finns stora talare som har lyckats ge form åt tankar och livet på ett fantastiskt och melodiskt sätt. TV av en Hollywoodstjärna eller svensk politiker. Samtidigt så finns det citat som är tidslösa och som talar till det som finns inom varje människas hjärta och dessa kommer du enkelt att finna om du söker efter de kända citaten på nätet.


I VA Kvinna Podcast möter Veckans Affärer bland annat ettorna i respektive kategori på 125-listan över Näringslivets mäktigaste kvinnor. Varje person intervjuas om allt från uppväxt och drivkrafter till jämställdhet och erfarenheter. Tankar om vad som är viktigast - både i livet och i karriären.


De flesta kvinnor börjar med att försöka ändra på karln, och när de har gjort det tycker de inte om honom längre. MARLENE DIETRICH) ”Döm ingen efter utseendet – för så otroligt bra är jag faktiskt inte! RUBEN ANDERSSON) ”Mina föräldrar har alltid funnits där för mig, ända sedan jag var ungefär sju.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg