måndag 21 augusti 2017

Alunsten deodorant

Letar du efter en ny deodorant? Se vårt breda sortiment av populära deodoranter. Vi är en av Sveriges största skönhetsbutiker inom parfym, hudvår hårvård och skönhet.


Billigare än rekommenderat pris! Köp Deodorant hos Svensk Hälsokost.

Fri fakt, bra priser och snabb leverans! Discover Le Deodorant. Snabb och billig frakt. Stenen har sammandragande, blodstillande och desinficerande effekt. Kan användas på småsår efter rakning eller som deodorant.


Doppa stenen i vatten och stryk på. Denna 1 naturliga deosten från Najel krymper porerna i huden och motverkar uppbyggnad av bakterier som orsakar dålig lukt.

Naturlig kristall deodorant. Leverans från till dagar. Deodorant = stoppar inte svettningen, dödar inga bakterier men döljer svettdoft.


Antiperspirant = stoppar svettningen (som är en viktig och naturlig reningsprocess för kroppen och vårt lymfsystem) och vanligast är att använda aluminiumklorhydrat och i konventionella deos används också andra syntetiska kemikalier som tex propylenglykol, syntetisk doft och syntetiska konserveringsämnen. Hitta din ekologiska deodorant favorit hos oss! Våra deodoranter är alltid fria från aluminiumklori parabener och syntetiska doftämnen.


Välj mellan roll-on, kräm, stick, sten eller spray. De doftfria varianterna är bra för allergiker och känsliga. Roll-on passar dig som vill att det ska gå snabbt.


I denna kategori hittar du effektiva deodoranter från varumärken som t. Dove, Nivea och ett antal ekologiska varianter från bl. Jag har hittat ett alternativ som jag tycker fungerar bra: thaisten eller alunsten. Det är en ”sten” som består av mineralsaltet alun och den är helt fri från kemikalier och uttorkande ämnen. Alun absorberas inte av huden och det täpper inte heller till porerna så den är väldigt mild för huden.


Det här är en alunsten som snabbt och enkelt stoppar blödningar från mindre sår och rakskär.

Gnid alunstenen lätt fuktad mot din hud. Inom kort stoppas blödningen, de små ytliga blodkärlen och porerna i huden drar ihop sig. Alun är ett blodstoppande medel som använts i många år och finns även att köpa som stift. Större utbu bättre priser.


Leta i flera butiker samtidigt. Denna förhindrar ovälkommen lukt på ett naturligt sätt. Kristall deodorant stick för dig som har extra känslig hud. Utan alkohol, konserveringsmedel och.


Den är mest känd för att användas som deodorant , men du kan också använda alunsten till en rad andra lösningar. Denna sten kan gynna dig både in- och utvärtes. Den är 1 mineralbaserad och den genomskinliga stenen är helt giftfri, praktisk och ekonomisk. Jämför priser på Laino Pierre d'Alun De Panama Deo Stick 75g. Hitta deals från butiker och läs omdömen på Prisjakt.


Alunsten deodorant från franska Tadé. Det är viktigt att välja en deodorant som är så ren och naturlig som möjligt för att undvika negativa effekter för dig och miljön.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg