tisdag 15 augusti 2017

Övningen

Not: Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter och romaner. Händelsen inträffade i samband med en övning som pågår mellan den. Syftet med övningen och övningsmål Samverkan Stockholmsregionen fokuserar i övningen på att analysera, agera och kommunicera vid återkommande störningar och i ett osäkert läge (gråzon), men också på att koordinera åtgärder för de konsekvenser en kärnteknisk händelse i ett grannlän skulle få för Stockholmsregionen.


Andas in innan du påbörjar övningen och andas ut på vägen upp. Gå ned till grader vinkel mellan knä och lår.

Extratips: Om du har svårt att få till djupet i övningen kan du öva genom att lägga en viktskiva, eller något annat som ger höjd under dina hälar. Ligg på ryggen, på golvet eller i din säng, med benen böjda. Lyft rumpan från underlaget och knip ihop stjärtmusklerna, håll en stund i övre läget och sänk ner till liggande.


Tänk på att spänna magen och ha en neutral svank. Med Glosmästaren kan du träna glosor från Sanoma Utbildnings språkböcker. Rolig ordträning för elever i åk - gymnasiet.


Under övningen kommer armén, marinen, flygvapnet, regionala staber, hemvärnet samt militära förband från andra länder att delta.

Dessutom bidrar övningen till ett stärkt totalförsvar då Försvarsmakten tillsammans med andra myndigheter genomför en av den nationella totalförsvarsövningens fyra aktiviteter under Aurora 20. För att fokusera mer på sidan av magen så kör du en repetition där du rör ditt vänstra knä med din högra armbåge, följt av en repetition där du rör ditt högra knä med din vänstra armbåge. Du kan göra övningen lättare och även skona even­tuella problemknän genom att inte gå hela vägen ner till låren är horisontella.


Men då blir styrketräningen inte lika effektiv. McKenzie övningen har hjälpt många. Hirako är en hund full av humor och bryr sig inte om att någon skrattar.


Han drar skämten för sin egen skull. Han väntar inte på direktiv, agerar utan att be om lov. Men husse behöver hjälp, och Carro vet råd. Saaben rör sig trots att motorn strypts och däcken stillnat.


Bryt-dina-dagliga-sysslor- övningen. Identifiera de vardagliga saker vi gör rutinmässigt under en arbetsdag. Fyll-i-så-många-cirklar-du-kan- övningen. Det är enkelt att lägga på mycket vikt och köra för fullt men om du lyfter fel så är skaderisken stor. Du börjar med att stången ligger på marken, övningen heter dead lift på engelska av en anledning.


I början kan denna övningen vara svår, börja därför på ett ben i taget och fokusera på lyfta fotvalvet.

Börja med övningen i sittande, ställ dig därefter upp och stå på båda benen och slutligen stå på ett ben och utför fotvlavsresningen. Denna övning kan kännas överflödig i de flesta träningsprogrammen men kan vara bra om du vill introducera lite nya axelövningar för att variera träningen. Börja övningen med att knipa ihop skinkorna allt vad du orkar sen lyfter du upp höften så högt du kan.


Se till att spänna bålen och undvik att hamna i stor svank. I den här övningen reflekterar ni över era samtal i arbetsgruppen. Hur brukar ni prata med varandra?


När övningen är avslutad har ni kommit fram till ett samtalskontrakt med gemensamma spelregler för samtal i arbetsgruppen. Det kommer ni att ha stor nytta av längre fram i övningarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg