onsdag 30 augusti 2017

Lär dig thailändska lätt

Ta en gratis thailändsk språkkurs på ljudbok och gå från nybörjare till kunnig. Thai språket använder långa och korta toner samt höga och låga toner för att beskriva ett or samma ord kan ha många olika betydelser. Om du lär dig några ord eller fraser inför din Thailand vistelse kommer den helt säkert att bli lite mer spännande.


Thai spåket handlar väldigt mycket kring uttalet. De flesta Thai ord har hela fem olika betydelser beroende på vilket tonläga som används och det är en av orsakerna att det i vissa fall är väldigt svårt att transkribera till Svenska. Varje dag får du övningar som är anpassade till dina kunskaper. På så sätt är din inlärning snabb och effektiv.


Vill lära sigfullständiga meningar i stället för enskilda ord. Det är ungefär 46–miljoner människor som pratar och kommunicerar med thailändska dagligen. I thailändska använder man sig av totalt fem stycken olika tonarter. Dessa är fallande, låg, medel, hög och stigande ton. Du kan börja lära dig omedelbart!


Lär dig thailändska lätt

Klicka bara på meningarna för att se svaren. Här hittar du översättningar till mer än viktiga ord och uttryck från thailändska till svenska. Så att du är förberedd på bästa sätt inför din resa till Thailand! Thailändska förkortas till thai som sägs tillhöra gruppen tai-kadaispråk. Vad heter snälla eller tack på thailändska ? Hur översätter man ja och nej på thailändska ? Lär dig med oss: Hur säger man Hej!


Vi har utvecklat en metod som gör att du mycket snabbt kan lära dig thailändska och kan prata och förstå språket flytande. Du utvidgar ditt ordförråd. Du lär dig mer än 8nya ord. Genom att reservera kan du ställa dig i kö eller beställa till ditt bibliotek.


Detta är en kurs där du lär dig prata, läsa och skriva thailändska. Kursen hålls på engelska. STUDERA THAILÄNDSKA I PHUKET THAILAND.


Genom att plugga thailändska lär du verkligen känna Thailand och den vänliga thailändska kulturen. Som student i Phuket lever du behagligt och det är mycket lätt att kombinera studietiden med äventyr och resor i Thailand! Då var det dags för ett nytt utförligt inlägg, där jag går igenom nio appar för att lära sig svenska.


Lär dig thailändska lätt

Förhoppningsvis blir det lika populärt som mitt tidigare inlägg vid namn: Nio appar för att träna stavning, uttal och ordinlärning. Det skall vara roligt och lätt att lära sig och det är en viktig del att bli vuxen! På denna sida finner du inte bara länkar i mina ämnen, utan också länkar inom studieteknik och lärstilar. Där kan du gå in och testa dig själv och se hur just du lär dig på ditt bästa sätt.


Vilka är dina starkaste sidor? Skicka med e-post BlogThis!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg