onsdag 16 augusti 2017

Jaktarrenden lediga

Jaktarrenden lediga

Spara upp till i Ledig. Missa inte chansen, boka nu! Blekinge Bräkne Hoby, Ronneby kommun. Finns rådjur, vildsvin och räv, sparsamt med fågel. Pris efter överenskommelse.


Jaktarrenden lediga

Ny annons pga, fel tel. Markerna finns över hela stiftet och ger möjlighet till variationsrik jakt. Vi har nu ett par lediga plaster i vårt jaktlag som ligger vid Katrineholm. Lediga plaster i jaktlag: E-post: nygren.


Långt ifrån alla jägare har idag egna jaktmarker som de är ägare till. Det finns flera hundra lediga jaktplatser på jaktmarker som upplåts av Stora Enso Skog, framför allt i Dalarna och Värmland. Det mesta är reguljära platser i. Både mäklare, stora skogsägare och jägare som SVT Nyheter i Småland pratat med vittnar om att det i dag är svårt att få tag i ledig mark. Växjö stift, som äger 60.


Smålan har i dag 1personer som står på kö för att få arrendera jaktmark. Satsa på åtgärder i rätt tid. För att skydda sin skog och sin ekonomi är det en god idé att kombinera skogsbruk med naturhänsyn. Hitta jakt genom ledig jaktmark som uthyres eller säljes har du möjlighet att hitta i lokala tidningar, annonser på olika sidor på nätet. En sida där man kan hitta lediga jaktmarker för tex.


Svenska Jägareförbundets sida. Titta bland våra lediga marker. Du kan köpa Sveaskogs jaktkort direkt här på hemsidan.


Har ni bara mark ni vill arrendera ut till en jägare som ett vanligt arrende är ni välkomna att. Utöver den egna jakten har vi även ett antal jaktarrenden. Det vilt som ingår idag är dovviltet och ned till småvilt. För älg och kronhjort gäller speciella regler.


För närvarande finns det inga lediga jaktområden. Arbetet med att återkontraktera gamla jaktlag pågår under juni-juli. Eventuella lediga jaktområden som ett resultat av detta kommuniceras på denna sida. Andjakts utbildning, lediga platser.


Det gör de oavsett vilket pris jag tar ut av jägarna! Om jägarna kunde hålla älgfritt, så hade jag gladeligen sänkt arrendet. Vi säljer även dagkort på ett antal områden. Jaktmarker för älg och småvilt Vi har ca 22. Någonstans att jaga Premium.


Eller erfaren jägare som söker nya utmaningar?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg