måndag 14 augusti 2017

Män är från mars kvinnor är från venus citat

Män är från Mars , kvinnor är från Venus. Genom alla tider har vi varit noga med att peka på skillnaderna mellan kvinnor och män , och inte ens i det mest jämställda av samhällen skulle man komma undan det faktum att finns olikheter mellan en snippa och en snopp. John Gray är en amerikanska pyskolog och äktenskapsrådgivare. Män från är från Mars Kvinnor är från Venus har på svenska utkommit Mars åtrår Venus - Venus älskar Mars , Mars och Venus tillsammans för allti Mars och Venus i kärlekens tecken, Mars träffar Venus , Att börja om, Hur man får det manönskar.


På planeten Venus odlar invånarna sitt känsloliv.

Invånarna på Mars är inte intresserade av känslor. Egentligen är det lika bra att inse det vi kommer från olika planeter. Och egentligen är det underligt att vi någonsin kan mötas. Gray hävdar i sin bok att många av våra relationsproblem beror på att män och kvinnor är så fundamentalt olika varandra.


Kvinnor vill till exempel prata hela tiden och män behöver mycket tid för sig själva utan att bli. Jag köpte den för en femma och beslöt mig för att försöka förstå varför den blev en sådan bestseller när den kom ut. Gray föreläser, skriver artiklar, behandlar klienter och utbildar terapeuter enligt sina läror. Kvinnor och män har i alla tider rört på sig, men när det gäller organiserad tävlingsidrott har kvinnorna ,.

Män sägs vara från Mars , och kvinnor påstås härstamma från Venus. Det är en intressant tanke, väl värd att vädra mer. Jag vill utifrån den tanken påstå att hundar i så fall är från Mars.


För vi pratar samma språk. Trots detta fortsätter många människor att se på kvinnor och män på olika sätt. Boken är ett standardverk och anses vara en av världens mest sålda böcker inom relationsutveckling och har sålt i över miljoner exemplar. Män och kvinnor mer lika än olika.


Nej, män är inte från Mars eller kvinnor från Venus. Faktum är att män och kvinnor har många fler likheter än olikheter, och har alla möjligheter att förstå varandra. Alltid bra priser, fri frakt från 1kr och snabb leverans. Herr Fixar Allt och Kommittén för Hemmets Förbättring er män , är att de inte lyssnar. När det svider i bröstet för att pappa inte säger att han älskar dig kommer du ihåg att pappa behöver gå in i grottan (garaget) för det är så hannarna gör.


Män från Mars , kvinnor från Venus ” är en kandidatuppsats som utgörs av statistiska undersökningar över svenska folkets konsumtion av varugrupperna kläder, underkläder och skor. Om slutet och dödsångest och ringa sina föräldrar. Peppe Kvinnor , män och bröst.


Det finns två sorters människor.

De bor på varsin planet, Venus och Mars. Astor och Rebecka hade varit tillsammans hur länge som helst: - Astor, säg något vackert till mig. Man brukade ju säga att män är från Mars och kvinnor från Venus , men nu har forskningen bevisat att det verkligen bara är bluff.


Som besökare på Nyhetersamtycker du till användandet av s. I övrigt så håller jag med om analysen hittils i denna tråden, oavsett vad orsakerna må vara så tycks kvinnor ha en mjukare kommunikation än män i många fall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg