onsdag 30 augusti 2017

Takspotlight ikea

Design och tillverkning av fronter, handtag, ben till Ikeas vanligaste stommar. Skapa en modern och distinkt look med takspotlights, de utgör ett intressant alternativ till taklampor. På IKEA hittar du både inbyggnadsspots och takspotlights som har tre eller fler lampor som du kan rikta. Det gör att du kan skapa vilken stämning du vill, i varje av hemmets rum. En spot i taket lyser upp det du älskar.


Och en ställbar takspot ger massor av ljus där du behöver det – för att lyfta fram en tavla eller ge belysning åt en.

Ljuskällor säljes separat. Skena med plats för tre spotlights! Smidig takspotlight som du själv väljer hur varje belysning ska sitta. De tre lösa spotlightshuvudena klickar du enkelt i skenan och justerar den efter ditt behov. Kitet består av skena, spotlights, anslutning, mittskarv samt ändstycke.


Med riktigt bra belysning kan även det minsta hem kännas som en stor och luftig bostad. Med snygga takspotlight monterade på strategiskt utvalda platser kan du göra din hemmiljö såväl mysig som praktisk. I vårt utbud kan du välja mellan fasta och riktningsbara spotlights, alla av samma höga kvalitet.


Din webbläsare har inte JavaScript aktiverat.

För att kunna använda Mios hemsida behöver du aktivera JavaScript. Våra downlights ger bra arbetsbelysning och mjukt stämningsljus. Vårt breda sortiment av downlights ger dig alla möjligheter att få bra allmänljus, riktbart.


Spotlight tak är enklt att placera och rikta dit du vill. Bland annat tack vare att de inte blir så varma och är energisnåla blir LED-alternativet allt. Den väger 9gram plus emballage.


Vi har katter i hemmet. Takspotlight med fem ljuspunkter från IKEA. Vid vunnen auktion finns all betalinfo i Traderas vinnarmail. Varorna är begagnade, vilket betyder att slitage kan förekomma.


Fraktpriset gäller inom Sverige, och betalas av köparen. Hos oss på BAUHAUS hittar du ett brett utbud av downlights. Välj bland vita, aluminium eller kromade och modeller för badrum, utomhus eller inomhus. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.


Häng med i allt som händer hos oss, unika erbjudanden och massor av inspiration - anmäl dig till vårt nyhetsbrev! IKEA -halogenspotslampor (fint ord) som vi har. Som man sätter fast på lampan och får undertryck och därmed kan dra ut lampan.


Man ska ju inte ta på halogenlampor.

Om jag nu förstått frågan rätt. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Med sin stilrena design och energisnåla LED-teknologi är denna spotlight ett lysande lampval för husets alla rum. De fyra riktbara ljuskällorna är integrerade. Denna variant brukar ofta vara dimbar och sätts med fördel upp i lite mindre rum, som till exempel i ett badrum eller i en hall.


Det brukar gå att vinkla dessa infällda lampor i eller grader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg