fredag 4 december 2015

Bahamas fritidsresor

Vi har de billigaste biljetterna. Weekendresor och kryssningar. Charterresor och sista minuten. Vem du än är och var du än vill åka har vi en resa för dig.


Här kan du enkelt söka fram charter till Bahamas.

Använd de olika filtreringsalternativen för att hitta den charterresa som passar dig. Observera att du också kan sortera listningen efter du sökt. It´s better in the Bahamas ” – öns egen slogan. Många tänker på kritvita sandstränder, paradisiska öar med vajande palmer, ett turkost hav och tropisk värme. Sandals Royal Bahamian på Cable Beach utanför Nassau är något utöver det vanliga.


Hotellet har både rum och sviter och det mesta är inkluderat i priset! Pink Sand Beach, Harbour Island ( Bahamas ) Den rosa färgen kommer från mikroorganismer, som liknar små rosa snäckor. De spolas upp på sanden när de dött och blandas med sand och koraller viket får stranden att skimra i rosa.

Hawaii med paradisöarna Oahu, Maui och Kauai är ett riktigt drömresmål med vackra stränder, spektakulär natur och spännande aktiviteter. Västindien är drömmen för många och att kryssa i Karibien är dessutom mer än ”bara” vackra stränder – strosa längs med de pastellfärgade husen på Aruba och Bahamas eller snorkla med stingrockor vid Caymanöarna. Det finns flera fartyg och rutter att välja på.


Hitta det som passar just dig och ditt resesällskap. Här har vi samlat våra resmål - från Kap Verde till Mallorca och Kreta. Klicka här för att se alla våra resmål och boka din nästa resa. Kamalame Cay, Bahamas Kamalame Cay är en liten privat ö nära Andros i Bahamas.


Med fem kilometer sockervit strand. Här finns bara en handfull exklusivt utrustade villor. Bara en dryg kilometer utanför kusten ligger världens tredje längsta korallrev med sköldpaddor, delfiner, hajar och stim av fisk. Till vissa av öarna finns det säsongsvis direktflyg från Sverige men det normala är att man måste göra flera byten vid större flygplatser. Jämför och boka charterresor.


Res till Karibien och Nordamerika med Apollo! Paketera din resa själv till länder som Kuba, Aruba, Curaçao, Mexico, Dominikanska Republiken, Tobago och USA! Ta med den du tycker om på en romantisk resa - Res långt bort till värmen eller upplev romantiken i storstad över en weekend.


Se våra romantiska resor här. Solresor har ett stort utbud av prisvärda och billiga sista minuten-resor.

Res med Ving och bo på något av våra härliga hotell med All Inclusive - Med All Inclusive äter och dricker du så mycket du vill utan att behöva tänka på. Vita stränder kantade med vajande palmer, rosa flamingos och värme. En resa till Aruba i Västindien skapar minnen för livet. Välj bland tiotusentals sista minuten-resor just nu från Sverige.


Boka resa till Aruba på Apollo. Alla sista minuten-resor på ett ställe. Spara tid och pengar med Nordens.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg