fredag 11 december 2015

Tjejspel

Denna lockiga fashionistan sätter ihop några stilar som gör hela hennes år mer spännande! Hon har skapat ett tema för varje månad i detta klä-upp och. Inklusive sminkspel, klä-upp-spel, barbiespel, bratzspel, frisörspel, restaurangspel, dockspel, inredningsspel med. Allt som en tjej kan vilja samlas i många roliga gratis tjejspel ! Här hittar du alla typer av bra spel som utvecklats av spelstudior specialiserade på att designa spel för.


Där hittar du de roligaste spelen för hela familjen!

Vi erbjuder den största samlingen gratis Sminka Spel för hela familjen. Du befinner dig på spela. Eller vad sägs om racingspel och massor av andra roliga spel? Vi lägger till nya spel till vår gratis online spel samling dagligen. Vidare har vi försökt att.


Spel som du kan spela direkt i webläsaren helt gratis, spel som passar både tjejer och killar. Gratis tjejspel på hemsidan. Stort utbud av tjejspel.


Anime Bride Dress Up Game: Anime brud klär upp spel låter dig experimentera med olika bröllop ser ut!

Förbered vacker flicka för den viktigaste dagen i hennes liv. Klä om eller sminka tjejerna, i vissa spel ska du leka inredare och inreda ett rum så snyggt som möjligt. Jag läste en artike i DN idag om tjejspel och blev helt förfärad. Tjejspel som dress up spel och makeover spel. Tydligen finns det dataspel (på internet) som enbart.


Uppdaterad med nya spel varje dag! Racing, kortspel, fighting, sport och multiplayer, vi har allt. Välj ett roligt spel och börja spela! Inga app-installationer. Kunskap genom gratis spel som spelas online för alla elever i skolan.


Samla poäng i pedagogiska spel och få utbildning på köpet. Spela vad som helst, ditt kön definerar inte vilken. Styla dina favoritkändisar och din egen docka med de senaste trenderna.


Stardoll är världens största online community för tjejer som älskar mode, trender och. Den senaste tiden så pratas det en del om hur spelbranchen ska få fler tjejer att spela, och även om hur kvinnor ska porträtteras i spel. Det väcker en hel del. Våra två senaste tillagda matlagningsspel är: Ice Cream Cake Mania och Make Chocolate Muffins.


Antingen väljer du äventyr, ­racing och pussel.

Eller så väljer du ” tjejspel ” - som handlar om smink, prinsessor och bebisar. Några ”killspel” finns. Hej, jag är tjej och tydligen så gillar jag spel inom följande genres: laga mat, välja kläder, dejting, hårfrisör, kändisspel, inreda, sköta barn, jordbruk. Hej Min flickvän vill ha lite tips på spel som skulle kunna passa henne.


Lätta och enkla men ändå inte småspel Om man tänker sig att hon skulle börja. Racingspel, äventyr, skicklighet, pussel, sport, multiplayer och mycket mer. Välkommen till hela Sveriges spelbolag! Här väljer du vilka spel du vill spela - sport och nätcasino eller nummerspel och lotter.


Vi har olika roliga spel tillgängliga för.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg