fredag 11 december 2015

Lekia öppettider

Kvittex har ett stort utbud av leksaker. Lekia är Sveriges största leksakskedja. Vi har över 1enskilda leksaksbutiker i Sverige och Norge.


Vi finns på den lilla orten, i det stora köpcentret och mitt i centrum. För att se information om butiken (adress, öppettider , hemsida och aktuella erbjudanden) klicka på adressen eller på butikens namn. Avvikelser i våra öppettider kan förekomma under helgdagar.

Se vår facebook-sida för mer information. Med rabatter och erbjudanden på leksaker har du råd att göra barnen extra glada. Allt från traditonella klassiska leksaker till en massa nyheter.


Allt på marknivå och handikappanpassat. Dessutom är vi också en av Skandinaviens största grossister inom Lek och Baby. Lego, Brio, Hasbro, Teddycompaniet, Way2play, Disney, playmobil, Fisher-price och Micki.


Vi erbjuder de bästa, roligaste och trendigaste leksakerna för alla åldrar - små som stora barn! Våra öppettider är: mån-fre 10.

Allt ifrån den lilla kalaspresenten till den hetaste önskningen. Vi har förstås en massa Lego men också favoriter som Barbie, Fisher Price, Brio, och valda delar av Panduros pysselsortiment, ja allt som man kan förvänta sig i barnens butik. En riktig leksaksbutik för barn i alla åldrar. Vi strävar efter en kombination av nyskapande och tradition – alltid med ett. Verksamhetsbeskrivningen för.


Lekmanbutiken i Ljungby AB:Bolaget skall bedriva handel med hobby- och leksaksprodukter, samt idka därmed förenlig verksamhet. Vid nödsituation, ring 112. Leksakshuset i Eslöv AB:Bolaget ska bedriva detaljhandel med leksaker och sportartiklar samt därmed förenlig verksamhet. Vi tycker nämligen att leksaker är det bästa som finns här i världen.


Barn som vuxna, vi alla tycker om att leka och ha roligt. Från nallar, dockor och samlarfigurer, till bilbanor, pussel och ritblock. Allt sådant är mer än bara saker när vi växer upp. Det är saker som får oss att drömma, känna och lära.


Vi hjälper gärna till och ger tips och råd inför vad som kan passa just er familj. Se kontaktuppgifter, adress, karta, vägbeskrivning, telefonnummer, öppettider , m. Att leka handlar om att skapa och utforska, lyckas och misslyckas, och framför allt, handlar det om att ha kul. Följ Storken i sociala medier för att ta del av tävlingar, erbjudanden, nyheter och inspiration.

För våra övriga butiker och restauranger gäller ordinarie öppettider. I trivsamma butiker och med personlig service erbjuder vi ett brett och noga utvalt sortiment av säkra, lärande och roande leksaker. Läs mer om Mobilia VIP-klubb och ta del av fantastiska erbjudanden. Vi vill göra Örebro mer lekfullt! Hos oss är hela familjen, både stora och små, välkomna att upptäcka nya och populära leksaker tillsammans.


De finns på den lilla orten, i det stora köpcentret och mitt i centrum. En modern, ljus och fräsch leksaksbutik med marknadens roligaste och bästa sortiment. Noga utvalt sortiment av säkra, roande och lärande leksaker är vårt motto.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg