tisdag 29 december 2015

Hua hin stränder

Lågpriser på hotell i Hua Hin. Din bokning bekräftas på en gång! Snabbt och enkelt att använda. Enkel och säker bokning online. Specialpriser på dina Agodahotell.


Stränder i Hua Hin : Se omdömen och bilder för stränder i Hua Hin , Thailand på TripAdvisor.

Läs omdömen och boka nu! Det sägs att stränderna i Hua Hin blir bättre och bättre, ju längre söderut man åker. Om detta stämmer, får var och en avgöra men här kommer i alla fall tips på de finaste stränderna som turister gärna besöker.


Strandhotell i Hua Hin : Se recensioner, bilder och fantastiska erbjudanden på hotell i Hua Hin , Thailand på TripAdvisor. Halloj, några här säger att stränderna i hua hin blir finare ju längre söderut man kommer. Ni som vet får gärna delge mig namnen då vi snart åker dit igen, vore roligt att få lite tips.


Förra gången låg vi mest nere på stranden vid hilton och comp. I Hua Hin så träffas turister från världens alla hörn och staden är även ett populärt resmål för thailändare och det gör att stränder i Hua Hin blir särskilt aktiva under helger och thailändska semestertider.

Man kan dock räkna med rena och vackra stränder där man kan trivas tillsammans med stora och små. På norra delen av stranden går man ner vid Centara resort. Tidigare fanns det ett område med restauranger och solstolar som militären nu sett till att rensa bort. Den bästa stranden stäcker sig ett par mil söderut, mot Hua Hin.


Där finner man dom stora hotellen och det lilla området Bang Kwai med restauranger och butiker. Om man tröttnar på stranden eller vill shoppa med större urval kan man lätt ta buss eller taxi därifrån till Hua Hin eller Cha-Am. Hat Hua Hin passar utmärkt för all typ av vattensport såsom kite boarding, vattenskidor och surfing, även joggning, promenader, hästridning och olika strandspel är populära här. Hua Hin är helt underbart,när man längtar eftr lugn,stillhet,trygghet och vänlighet.


Efter att ha rest runt och luffat i thailand i två år i ra tycker jag Hua hin är ett bra alternativ till mer stökiga platser och här finns bra stränder om man bara tar sig bort i från huvudgatan och beger sig mot ”monkey mountain”. Hej Hur är Hua Hin jämfört med Phuket och Kata. Finns det öar utanför Hua Hin man kan ta en dagsutflykt till ! Bkk samt Phuket området förrut. Vore tacksam för tips om smidiga platser,man ka. Blåste en del så stränderna i Hua Hin gick knappt att använda, vågorna gick ända in i stenväggarna.


Söder om Hua Hin stad finns fina stränder och inte lika exploaterade. Trevliga människor och god mat. Restaurangerna vid stränderna har mycket högre priser och inte lika god mat som de mer lokala mindre restaurangerna.

Här kan du läsa om allt från stränder , hotell, uteliv och shopping till allt som inte riktigt står någonannanstans eller i någon tidning. Hua Hin Skolan Vår skola i Hua Hin ligger lätt tillgänglig och fantastiskt placerad på strandsidan om Petckasem Road och väl utanför trafikerade områden. Hotell i Hua Hin vid Khao Takiab strand.


Faktum är att Hua Hin har varit thailändarnas eget semestermål sedan generationer tillbaka och det intressanta är att orten även är regelbundet besökt av Thailands kungafamilj som har ett palats här. Hua Hin - stranden är enormt lång och för dig som älskar sol och bad varvat med strandpromenader har du hamnat rätt. Det tar ca två timmar drygt om du ska promenera från fiskehamnen till slutet av stranden.


På vägen hinner du med några dopp och det finns många små restauranger längs vägen. Hua Hins största tillgång är lugnet, gemytet och fantastisk mat, särskilt fisk- och skaldjursrätter. Stranden är bra utan att vara något exceptionellt.


Cha Am ligger bara minuters resa från grannorten Hua Hin men har en helt annan karaktär. Eller kanske ska man säga en mycket otydligare karaktär. Fullt på helgerna, tomt på. Hua Hin är välsignad med vackra stränder som passar barnfamiljer utmärkt med sitt turkosblåa hav och mjuka fina sand.


Eftersom Hua Hin ligger precis intill Siambukten är havet varmt året om vilket gör att även den värsta badkrukan kan lockas till ett dopp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg