tisdag 8 december 2015

Onödiga tekniska prylar

Roliga och coola Prylar. Blixtsnabba leverans och fri frakt över 4kr. Använd vår smarta presentgenerator! Nya roliga prylar och gadgets. Ta en titt på våra nyheter här!

Alla prylar vi säljer på CoolStuff. Hitta prylarna som passar just dig! Topplistan över populära produker. Massor av roliga och unika prylar! Smarta, praktiska och roliga tekniska prylar.


Allt från högtalare och filmkameror till leksaker och prylar för digitalisering. Cafés Kjell Häglund listar prylar som du bara måste lägga vantarna på, kosta vad det kosta vill.

Polaris Sportsman WV8H. Kylskåp till datorn eller en ipod för 200? Men ändå finns de, prylarna vi bara måste ha – för att de är så onödiga. Onödiga prylar kan vara en definitionsfråga, du kanske inte alls ser dem som överflödiga, utan faktiskt välbehövliga!


Spana in alla saker här. Ska hörlurarna vara innanför eller utanpå mössan? Nu behöver du inte fundera på denna uråldriga fråga längre: Tooks hörlursmössa kombinerar det bästa av två världar till en fantastisk och samtidigt lika onödig pryl. Perfekt om du vill förbereda dig för skidbacken redan nu, eller bara är ute efter något annorlunda. Vissa saker vill man bara ha i sitt liv, även om man kanske inte riktigt behöver dem.


Men prylar är roligt – och här är de bästa. Som besökare på Nyhetersamtycker du till användandet av s. Alltid det senaste inom hörlurar, högtalare, gaming, party, street sport och mobiltillbehör. Här är prylarna som ska göra vardagen lite lättare - men som faktiskt bara är onödiga och visar hur LAT du egentligen är. Personuppgiftspolicy Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.


Fungadgets erbjuder en leveranstid på 1-arbetsdagar och fri frakt över 4kr.

Fungadgets är en e-butik som även har ett brett utbud av andra produkter, exempelvis presenter, coola prylar och mycket annat. SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Idag är det väldigt lätt att samla på sig fler saker än vad man behöver, och det gäller allt från kläder och skor till verktyg och tekniska prylar.


Förutom att sakerna tar upp fysisk plats i våra hem, tar de även upp energi och tid då vi måste organisera och städa undan. De flesta av oss äger redan för mycket saker vi inte använder. Kläder, teknik och prylar.


Världens onödigaste låda. Detta är det ultimata sättet att göra släkt och vänner rosenrasande när de hälsar på. Useless box är, precis som namnet antyder, en helt onödig låda. Du bygger ihop den själv och när den sedan sätts på kommer ett plastfinger upp ur lådan som trycker tillbaka spaken och stänger av sig själv.


Låt eleverna diskutera två och två vilken som är den onödigaste prylen de stött på. Varför är den onödig ? Alternativt: låt eleverna leta hemma efter hemmets onödigaste pryl. När det gäller roliga prylar ska man inte vara en besserwisser eller låtsas att man är för fin för att visa sin busiga sida. Ung som gammal, kille som tjej - alla kan hitta något riktigt underhållande i vårt sortiment av roliga prylar.


Köp en rolig pryl till dig själv eller ge bort en eller två till en god vän. Tvättställning är däremot en väldigt fin pryl för att hinna torka all jävla tvätt, vet inte om det räknas som en teknisk pryl förstås. Samtidigt så gillar jag ju onödiga tekniska prylar som gör livet en aning lättare.


Till exempel så blir jag fortfarande lite glad varje gång jag öppnar bagageluckan på bilen med fjärren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg