onsdag 23 december 2015

Bilförsäkring moderna

Bra bilförsäkring till ett schysst pris. ICA Försäkrings bilförsäkring ger dig låga priser utan trassliga rabatter. Bra villkor och schyssta priser! Få pris direkt online.


Skaffa din helförsäkring idag! Hitta det som passar dig!

Vi har bra villkor och priser. Samma pris på bilförsärkring som hos bolagen. Rabatt för bonuskun upp till. Samla försäkringarna hos oss idag! Dine Resultater er her.


Därför erbjuder vi försäkringar för livets alla skeden. På den här sidan hittar du information om våra bilförsäkringar. Hos oss kan du välja en försäkring som passar just dina behov.


Du får en prisvärd bilförsäkring och du kan själv välja omfattning.

Med en bra bilförsäkring kan du känna dig trygg i vetskapen om att hjälpen alltid är nära till hands om något skulle hända. Med vår bilförsäkring får du en prisvärd och enkel försäkring. Vi skräddarsyr försäkringen efter dina behov och du väljer själv den omfattning och de tillägg som passar dig bäst. Vi försäkrar personbil och lätt lastbil som ägs av en juridisk person eller en enskild firma.


Deras Bilförsäkring Large har blivit topprankad av Konsumenternas Försäkringsbyrå. Med Large betalar du ingen självrisk vid stenskott eller vid krock med vilt. För bilförsäkring som tecknas genom ett distansavtal finns möjlighet att ångra köpet inom dagar från det att försäkringen tecknats.


Moderna erbjuder en bred och prisvärd bilförsäkring. I dokumenten nedan hittar du viktig information för dig som tecknar bilförsäkring gällande bland annat din ångerrätt på dagar och om ICA Banken som försäkringsdistributör. Mejlformulär till kundservice. För oss är det viktigt att dina personuppgifter hanteras på ett säkert sätt, därför har vi ej möjlighet att besvara personliga.


El-giganten läs mer på och kontakta trygghetsavtal. Besöksadress Sveavägen 16 Stockholm. Anmäl din skada online. Har du skyddade personuppgifter ber vi dig ringa eller posta in din skadeanmälan.


Jämför våra tre försäkringsnivåer.

Betala per mil och få en billig bilförsäkring ! Våra kunder sparar i genomsnitt på sin bilförsäkring. Kom igång enkelt redan idag. Byt till en bilförsäkring med riktigt låga självrisker.


Hos oss får du inte bara en bilförsäkring till ett bra pris, du får även en bilförsäkring med låga självrisker. Aktsam ger dig dessutom procent online-rabatt på din bilförsäkring ! Ju säkrare du kör desto lägre premie. En modern och smart bilförsäkring ! Du väljer mellan tre olika bilförsäkringar och en rad olika tilläggsförsäkringar.


Du har alltså stora möjligheter att skräddarsy ditt försäkringsskydd och på så sätt se till att du får exakt den bilförsäkring du vill ha. Du kan välja mellan hel-, halv- och trafikförsäkring. Och vi har samma självrisk oavsett din ålder.


När jag skulle förnya min bilförsäkring hos Vardia fick jag tala med en lyhörd och professionell kvinna som förstod precis vad jag behövde. Därför vågade jag lämna över även hemförsäkringen i era händer. Compricer hjälper dig att enkelt jämföra och byta bilförsäkring.


Utifrån dina behov och önskemål om helförsäkring eller halvförsäkring av din bil hjälper vi dig att välja det bästa alternativet. Gör ett aktivt val och se över skyddet för din bil i dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg