torsdag 10 december 2015

Hämnden bok

Bokus - Köp böckerna billigare - Aktuella erbjudanden! På engelska heter den The Woodcutter vilket är en bättre titel. Med korta och snabba kapitel är boken lättläst, och den fångar läsarens nyfikenhet till vad händer näst. Omöjlig att släppa till sista sidan.


Jag varmt rekommenderar denna bok ! Skickas inom 1-vardagar.

Alltid bra priser och snabb. Den är så spännande med många vändningar och avslöjanden. Det är verkligen en bok som är svår att lägga i från sig.


Det är underhållande att läsa författarens blandar torr humor som han dessutom blandar med en portion cynism. När Wolf slutligen lämnar fängelset som en fri man, börjar jakten på sanningen. Från sin avlägsna stuga ruvar han på hämnd och stryker omkring i landskapet, ständigt beredd med sin yxa… En rappt berättad psykologisk thriller från flerfaldigt prisbelönte Reginald Hill. Hela Isaacs inre ropar på hämnd , men han vet vad hämndbegär gör med en människa och kämpar emot i det längsta.


Han litar på att polisen ska sätta fast dem som utsatt hans familj för ett sådant besinningslöst våld.

När de inte gör det tar Isaac saken i egna händer, och en hämndaktion av sällan skådat slag drabbar Sverige. Samtidigt som jag inte vill att boken ska ta slut vill jag givetvis veta hur upplösningen ser ut. Ett tjugotal karaktärers livssituationer vävs skickligt samman i denna spänningsfyllda roman där gränserna mellan verklighet och fiktion systematiskt suddas ut.


Allas vår deckardrottning Camilla Läckberg bryter nu ny mark med en dramatisk berättelse om svek, upprättelse och hämnd. Men hon är inte ensam om att skriva om hämnd. Hämnden är en bok jag inte vill ska ta slut.


E- bok mejlas ut som en länk från Elib på bokens utgivningsdatum. Bok i originalformat skickas ca veckor före recensionsdatum och PDF-korrektur mejlas ut när det finns tillgängligt. Johan Croneman golvas av två spännande timmar av oavbrutet engagemang. Vem kan man lita på och vem går över lik för att få sin vilja igenom?


Fransmannen Philippe Verdon som kidnappades samma månad ska enligt Aqim ha dödats i mars i år som hämnd för Frankrikes intervention i Mali. Enligt meddelandet var bombdådet mot Boston Marathon en hämnd för USA:s militära insatser i Irak och Afghanistan. Detta som en hämnd för att en ung hackare tog sitt liv tidigare i år.


Välkommen till en ny vecka, sa hon. Jag och Maj bara glodde på varandra. Nila och Maj, sa Klara. Ni som är nya vet förstås inte vad jag pratar om.

Vi har övat hela hösten. Den fruktansvärda hämnden är en teaterpjäs. Och på fredag kväll ska vi spela pjäsen för släkt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg