torsdag 5 december 2019

Saltå kvarn antroposofi

En massa goda ekologiska livsmedel! Happy Green - framtidens webbutik med stort utbud av hållbart och ekologiskt. Handla ekologisk mat och dryck. Stort utbud hos Happy Green. Lågpriser på hotell i Salta.


Saltå kvarn antroposofi

Vi på Cervera har kvarnar i alla storlekar och former, besök vår hemsida idag! Boka nu betala senare, gratis avbokning. Kundservice live, dygnet runt, på ditt språk. Från budget till lyx, hotell och privathem. Dessutom har Saltå kvarn sitt lager med russin och andra varor här.


Intill den stora kvarnen finns en butik med Saltås biodynamiska och ekologiska varor – brö mjöl, müsli och mycket mer. Under de senaste åren har Saltå utvidgat sitt sortiment kraftfull genom att importera allt från saft till bönor och ris från hela världen. Allt är ekologiskt, utan tillsatser och vi eftersträvar att bibehålla råvarornas naturligt goda smak. Saltå Kvarn arbetar för en hållbar matproduktion. Eller smaska på en delikat tårtbit och dricka små söta Saltå juicer i vackra färger med utsökta etiketter.


Dessa metoder är antroposofins svar på konstgödsel. Men det bryr sig nog inte konsumenterna om. Vi på Saltå är övertygade om att det vi gör är bättre för miljön, bättre för hälsan och sist men inte minst bättre för smaken. Vore kul om du kunde komma och hälsa på i Järna så att jag fick höra mer av det som du oroar dig för.


Jag måste ha missat nå´t. Och då avser jag just de skillnader som föreligger mellan biodynamik och eko-odling. Det är där antroposofin har särskild betydelse.


Vi försöker bara göra bra mat. Tack för din kommentar. Men trots det ligger en diskussion om Waldorfpedagogikens för- och nackdelar utanför den här bloggens kompetensområde. Det finns garanterat mer kompetenta bloggar för dessa frågor. Baka brö koka en gryta eller eller laga en hel middag helt med ekologiska produkter utan tillsatser.


Vi har recept som alla kan laga! Vidarkliniken, som ägs av antroposoferna, är idiotins epicentrum. Enligt min åsikt är antroposofi en ”dold” religion.


Antroposofi är grekiska och betyder ”vishet om människan”. För antroposofins milda tro på surdegsbrödets och de glada färgernas helande kraft smyger sömlöst över i de medelklassiga livstilssmagasinens mässande av samma credo. Det känns bra att köpa, det känns rent och svenskt. Deras bullar i deras bageri i Järna är magiska.


Men så snubblade jag över lite information som nu gör att jag ställer mig i ledet för bojkott. Som sätter vinstintresse före både människors hälsa och matens kvalitet. Nu har de tagit över en lokal på Renstienas gata på Söder.


Saltå kvarn antroposofi

Deras varor har gått att köpa i många välsorterade livsmedelsaffärer, men nu finns alla deras saker på ett ställe. Alla deras produkter kommer från ekologiska och biodynamiska odlingar i olika länder. Ett parti bovetemjöl återkallades i mitten av februari av samma anledning. Saltå kvarn har hittat spår av mjölk- och sojaprotein i ett antal produkter som företaget nu återkallar.


Företaget skriver i ett pressmeddelande att man inte hittat mjölk- och sojaprotein i samtliga produkter som nu återkallas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg