måndag 16 december 2019

Världens roligaste korta skämt

Skämt behöver inte vara långa för att vara roliga. Många gånger är de helt enkelt för komplicerade, och vissa människor blir då förvirrade. Korta skämt kan dock bli roliga utan några problem.


Dessutom kommer du alltid att kunna återberätta dem för dina vänner och familj. Skämt hjälper oss att skratta över vår rädsla för döden. Vi har delat in alla skämt i deras respektive kategorier så att det ska vara lättare för dig att hitta fram till dem som du letar efter.

Och när vi ändå är inne på skämt. Har du hört om världens äldsta skämt ? Om inte – då kan du kolla om du förstår det roliga med det här! Hatar du särskrivningar?


Då kommer du bli galen när du ser vad Per hittade på Ica. Världens bästa skämt – Humorn skiljer sig mycket mellan olika länder och kulturer och det är svårt att hitta skämt som går hem överallt. Universitetet i Hertfordshire har i alla fall ganska nyligen avslutat ett forskningsprojekt för att hitta de bästa skämten i världen. Här nedan finns korta fräckisar i form av ordvitsar.


Flera av vitsarna är korta men ändå ”slagkraftiga” och det gör att de passar som SMS- skämt.

Vet ni förresten vad det är som är kort , hårt och skitit i ena änden? Jo, det är fräckisarna längre ned på den här sidan. Sveriges roligaste sida som är fylld av många timmars skratt och galenskap. Vi har samlat alla de bästa skämten, från de största och mest populära kategorierna!


Nu för tiden är det temadagar mer eller mindre varje dag och visst undrar man vem som besitter mandat att utse alla dessa temadagar? Oavsett hur det är med den saken är det ”Berätta-ett- skämt -dagen” idag enligt Temadagar. Vad gör tandläkaren på.


Kan inte roliga gåtor vara bland det roligaste som finns? Du får gnugga geniknölarna samtidigt som du får dra på smilbanden. Det bästa av två världar helt enkelt! På den här sidan hittar du en mängd olika roliga gåtor, som du kan underhålla dig med vilken kväll som helst.


Betygsätt, kommentera och skicka in dina egna bästa skämt ! Däremot finns det ett roligt sms- skämt man kan göra på polare, då denna lämnar sin telefon utan tillsyn skall man med snabb och fast hand skriva nåt i stilen med: Jag känner mig så liten och ensam. Massor med roliga gåtor som du aldrig kommer kunna lista ut. Eller dyligt och sen skicka det till div tjejnamn i telefonboken, en fördel om polaren är ungkarl. Sen är det bara att avnjuta. Under tiden har tidningar över hela världen gjort detsamma.


Vissa av deras skämt kommer att få dig att flabba, vissa kommer att få dig att sitta och se förvirrad ut (jajamen, kulturskillnad), och vissa kommer att se bekanta ut (jajamen, internet).

Läs världens roligaste skämt och kom tillbaka senare för att få veta vem som vann. Man brukar ofta säga att torra skämt är platta, grova, vulgära eller uppenbara. I motsättning till vad man skulle tro till namnet så får torra skämt ofta en att dra på smilbanden.


Utvalda dåliga skämt 1-10. Vem vinner i schack – Bush eller Osama Bin Ladin? Raggningsrepliker är både gulliga, torra, dåliga och bra - men framför allt också roliga !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg