fredag 27 december 2019

Synundersökning körkort pris

Behöver du en synundersökning? Glasögon ingår i prenumerationen. Få ett icke-bindande synprov. Hitta din närmsta Specsaversbutik. Skandinaviens ledande aktör inom ögonlaser och linsbyte.

Vi korrigerar närsynthet, översynthet, astigmatism (brytningsfel) och ålderssynthet. Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. När du ska göra ditt syntest behöver du ha med dig giltig legitimation, det är även bra om du har gjort en ansökan för körkortstillstånd på Transportstyrelsens hemsida. Syntest för körkort bokas via telefon, i mån av tid kan du även komma på drop-in i din närmaste Specsavers butik. Välkommen att göra ett syntest för körkort hos Smarteyes.


I de flesta av våra butiker kan du göra syntest för körkort. Det här är vår vanligaste synundersökning och det är främst en undersökning för dig som behöver glasögon eller som vill kontrollera din syn.

Denna synundersökning tar minuter. Synundersökningen tar ca min och ger dig det synintyg du behöver för ditt körkortstillstånd. Optiker gör en grundlig ögonundersökning med en analys av din tårfilm.


Vi ser till att du får en bra behandling för det och gör dessutom en vanlig synundersökning. Vid ert första besök erbjuds ni ett paketpris för provtagningar och läkarbesök. Inkluderar en kvalitetscertifierad synundersökning samt ögonhälsoscreening med fotografering av ögonbotten, tryckmätning och kontroll av synfältet.


Kostnaden för att utbilda sig på en trafikskola varierar mellan olika städer. I större städer blir körkortet i regel dyrare än i mindre städer. Läs hur du ansöker om körkortstillstånd och förarbevis.


Vi finns närmare än vad du tror. Det som dock utgör en kostnad i samband med din ansökan är en synundersökning. Varje ansökan om körkortstillstånd måste kompletteras med ett synintyg. Gör du din synundersökning hos en optiker brukar priset ligga på mellan 1kr och 2kr. I vissa fall kan du göra undersökningen direkt på din trafikskola.


Läs mer om syntest för körkort. Hos oss hittar du optiker som verkligen tar sig tid att undersöka dina ögon ordentligt.

Du kan också abonnera via Linsboxen och få linserna i brevlådan varje månad. Linsboxens pris är per månad och alla synundersökningar ingår i priset ! Tänk på att ta med dig legitimation eller en förälder som kan legitimera dig! Vi har nu auktorisation att registrera direkt på nätet och det fungerar i de flesta fall och vi gör det medan du väntar. Vid synundersökning för körkort tag med identifikation (Id-kort eller pass) samt det synintyg du fått hem från transportstyrelsen. Har du inte detta kan vi även sända in synintyget digitalt.


Beställ blankett hem för körkortstillstånd här. Vill du hellre göra det digitalt, klicka här! Körkortet gäller från och med den dag då det tillverkas. Det står på körkortet när det tillverkades och när behörigheterna slutar gälla (punkt 4a och fält på körkortet ). När ditt körkort ska förnyas skickar vi automatiskt ut en ansökningsblankett för nytt körkort (grundhandling) till din folkbokföringsadress. Vid en synundersökning för körkort så görs en synskärpekontroll samt ett synfältsprov.


Detta görs med glasögon eller linser om du normalt använder detta och utan om du normalt inte har glasögon eller linser. För vanligt B- körkort krävs en synskärpa på minst 0. Ta ditt körkort hos oss på Tingvalla Trafikskola i Karlstad. Ring för bokningar, tider, priser och övrig info.


I över år har vi kvalitetssäkrat boråsares syn. Boka tid för synundersökning smidigt online eller besök oss i butik. Vi erbjuder ett stort utbud av. Det snabbaste sättet är att ansöka och betala direkt på internet (där hittar du också aktuella priser ), men det går också bra att beställa blanketter hem till sin folkbokföringsadress. I sådant fall får man dock räkna med att det tar lite längre tid.


Här följer en överblick av våra aktuella priser. För info om betalning, kontakta oss. Vissa paket går även att köpa direkt i vår webbshop. Du hittar länkar till dessa paket prislistan här nedanför.


Du kan även läsa mer om våra aktuella paketerbjudande på den här sidan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg