tisdag 24 december 2019

Tak och väggplåt

Tak och väggplåt

Ledande tillverkare av Tak. Se Plannjas produkter här. Läs om Plannjas Taksäkerhet här! Sök smidigt på vår hemsida. Hitta närmaste återförsäljare här! Kulörprogram med RAL- och NCS.


Tak och väggplåt

Ladda ner kulörprogram här. Bygghandel, Plåtslageri, Husfabrik. Jämför pris på produkter och återförsäljare inom renovering och bygg. Fantastiska Erbjudanden i Tak. Vi erbjuder takplåt, taktegel, takavvattning, plåtprodukter, tillbehör m. Läs mer om våra nya produkter här på hemsidan.


Tak och VäggplåtTillbehör Tillbehör. Plåten mellan vägg och sockel. Tak Och Väggplåt - plåtslagare, fönsterbleck, plåttak, takarbeten, byggplåt, snörasskyd taksäkerhet, byggnadsplåtslageri, papptak, stuprör, takläggning. KBP - tak och väggplåt KBP är en prisvärd plåtprofil anpassad för tak och väggar. Utformningen skapar en stark och motståndskraftig plåt.


Ni får de längder ni önskar. Finns även andrasortering på lager. Lindab kan leverera väggplåt , kompletta sandwichpaneler och fasadkassetter i olika färg och form. Titta mer under respektive avsnitt för att läsa mer om våra väggprodukter.


MeraTak erbjuder högkvalitativ väggplåt för alla typer av byggnader, allt från gavelspetsar till lagerlokaler. Anpassade längdmått gör montaget enkelt och med MeraTaks väggplåt på fasaden slipper ni omfattande underhållsarbete och ständigt målande. En populär och traditionell profil för både vägg- och takbeklädnad. Den symmetriska profilen gör den mycket allroun eftersom den inte kräver någon komplicerad understruktur. Borga Ekonomi, ofta kallad TRP-plåt, har låg höjd och en stor täckbredd.


Tysklan Baltikum och Ryssland. Vårt verksamhetsområde är i första hand profile-ring av tunnplåt för tak och fasadbeklädnad. De senaste åren har verksamheten expanderat kraf-tigt och stora investeringar har gjorts i maskiner och moderna produktionslokaler.


TAK- och VÄGGPLÅT - Besiktning och underhåll Denna dokumentation vänder sig till dig som har ansvar för underhåll av byggnader med såväl ut- som invändig Tak- och Väggplåt av färgbelagd varmförzinkat stål. Här ger vi råd om vad man bör uppmärksamma vid besiktningar och rekommendationer om när och hur underhåll ska utföras. KBP - tak och väggplåt KBP är en prisvärd plåtprofil anpassad för tak och väggar.


Profilens utformning skapar en stark och motståndskraftig plåt. En liksidig takprofil anpassad för att läggas på olika hus, ekonomi- och industribyggnader. Försedd med ett vattenlås som ger extra säkerhet mot att vatten tränger in under plåten i sidoöverlappet. Passar till alla tak ned till graders lutning.


Material Varmförzinkad lackerad stålplåt. Divisionen Arcelor Construction är Europas ledande producent av profilerad tunnplåt och sandwichpanel för både tak och vägg. Självbärande plåt” eller ”högprofiler” kallas ibland de profiler med extra hög trapetsform.


Tak och väggplåt

Trapetsformen finns i olika bredder och höjder. Sinuskorrugerad Klassisk böljande profil som gör sig lika bra på tak som fasad. Vår affärsidé är att sälja tak- och väggplåt med alla tillbehör. Tillsammans med vattenavrinning, fästmaterial, plast och taksäkerhet, kompletta stålstommar, stålbalkar, armering, portar och dörrar med mera till våra kunder: lantbrukare, industri och byggentreprenörer. Vi har nu lagt upp mallar som visar hur du mäter ditt tak.


Du skickar sedan enkelt in måtten till oss. Besök sidan mät upp ditt tak för att se hur du enklast mäter upp ditt tak. När du skickat in dina mått så kalkylerar vi åtgång av material och återkommer med en gratis offert.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg