onsdag 11 december 2019

Semester på malta

Boka snabbt och enkelt. Hitta din perfekta semester här. Spara när du bokar paketresor. Res mer, spara mer med Expedia. Lös in poäng mot resekuponger!

Betala inte mer än nödvändigt. Reser du charter, flyg eller bokar endast hotell får du alltid vår service på köpet. Kom precis hem från en semester på Gozo och Malta. Jag håller med om Mdina, det är ett måste, mycket trevlig liten stad. Inte långt därifrån ligger St Pauls Katakomber om man vill se något mer udda på resan.


Läs vår hotellguide där du kan hitta ett hotell som passar just dig och dina önskemål – se Hotell Malta. På hemsidan alltommalta.

Bäst bevarade och öppna för besökare är Tarxien, Mnajdra, Hagar Qim på Malta. En fantastisk liten Ö med trevliga människor och ett grymt bra klimat även på vintern. Spela golf på Maltas vackra gamla golfbana från den brittiska kolonialtiden. Malta som är skrivna av bloggens läsare.


Marsa Sports Club har en fin atmosfär. Det finns 9- och hålsbana. Rokna: En veckas semester på Malta. Landets kulturarv och mångfald är imponerande, här råder det ingen brist på saker att se eller göra. Välj mellan härliga orter som St.


Julian, Valetta och Sliema. Fina stränder på Malta. Runt ön finns såväl klipp- som sandstränder, och ofta finns betongbryggor på stränderna att bada från. Vattnet är rent, klart och friskt och passar perfekt för dig som vill dyka eller snorkla under din resa till Malta.


När man planerar in sin semester brukar man oftast fundera över att resa till någon turistort i Medelhavet. Vi har alltid fastnat vid den fantastiska ön Malta.

Vi har dock lärt oss att det är en hel del att tänka på vid en semester på ön. Det är väldigt viktigt att planera in rätt årstid att resa till Malta. Och det finns det all anledning till – både historia, kultur, god mat och azurblått hav ligger inom räckhåll när man är på semester på Malta. Dessutom medverkar Maltas historiskt sett strategiska placering till att landet har varit och än i dag fortfarande är en smältdegel av arabiska, italienska och nordafrikanska influenser.


Fredag morgon befann vi oss ute på Arlanda för den första flygsträckan till Düsseldorf, där vi skulle byta till ett plan på Malta. Jag blev positivt överraskad över att sommaren verkar hänga kvar här på Malta. Med hyrbil eller prisvärda lokalbussar går det lätt att ta sig runt på Malta. Vägarna är oftast mycket bra och lättkörda.


Vandra, cykla och inte minst dyka är populära aktiviteter. Maltas huvudsta världsarvsstaden Valletta, och de medeltida befästningsstäderna Mdina och Cittadella på Gozo är öarnas historiska höjdpunkter. De sjuder av aktivitet, inte bara på sommaren. SEK per natt på Malta. Hyr en av 1semesterboenden via HomeAway.


Själva byn med dess restauranger och butiker ligger på en höjd med utsikt över bukten. Längs den långgrunda stranden hittar du ett bra utbud av caféer, glassbarer och vattensporter -perfekt för dig som ska resa till Mellieha med barn. Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din upplevelse, för att förbättra säkerheten på webbplatsen och för att visa dig personanpassade annonser. Klicka här för att läsa mer eller kontrollera dina inställningar. Genom att klicka på eller navigera på webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies.


En resa till Frankrike bjuder på vacker natur, pittoreska vingårdar och inte minst mängder av kulturella och gastronomiska rikedomar. Paris eller besök någon av franska rivierans klassiska turistorter för härliga dopp i havet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg