måndag 16 december 2019

Sätta upp tavlor utan hål

Köp Tavlor till din personliga tavelvägg hos Desenio. Fynda möbler och indredning till rea-priser hos Chilli. Gör årets bästa fyn köp online nu! Erbjudandet gäller till 06. Att sätta upp tavlor är fint, men det är inte kul med fula borr- och spikhål.


Kolla in videon som visar hur du hänger upp tavlor utan att göra märken på väggen.

Nu ska ni få lära att sätta upp tavlor utan att få fula hål. För det vill man ju inte ha i sina sprillans nya tapeter. Jag som flyttar runt grejer på väggarna hela tiden har lärt mig det ultimata tricket: en knappnål! Dessutom behöver du inte längre borra fula hål i väggarna när du använder våra tavelupphängningssystem. Att hänga upp tavlor behöver inte vara en krånglig uppgift.


Från att det tidigare endast fanns spikar, krokar och tavelkrokar att använda, finns det idag många andra smidiga alternativ. Metoder som inte kräver att du spikar, borrar eller pluggar utan istället använder dig av självhäftande tavelupphängning. Nu är det möjligt att hänga upp saker på väggen utan att göra hål.


Hem med nymålade eller nyligen tapetserade väggar har ofta en sak gemensamt.

Fungerar även perfekt till tavlor med tråd. Monteringsstift – används för. Mät upp vart tavlan ska sitta.


När du använder skruv och plugg för att hänga upp en tavla på betongvägg behöver du förborra ett hål i betongen som passar med pluggens bredd och längd. Se till att borra så att nästan hela skruven går in i hålet. Tryck sedan in pluggen, hjälp till sista biten med en hammare om det behövs. Så syftet är att kunna hänga upp tavlor utan att det syns på väggen efteråt, vilket utesluter lim som precis som någon tidigare skrev lär förstöra väggen mer.


Kanske får överväga den där taklisten trots allt. Smart tänkt med klisterkrok men jag undrar om det inte innebär samma konsekvenser som lim och häftmassa. Så sätter du upp tavlor på väggen – utan spik! Perfekt när du ska hänga upp tavlor och lampor.


Inga hål i väggen behövs, tas bort utan at. Krok för upphängning av lättare tavlor m. Då kan man enkelt hänga upp tavlor och andra roliga saker och man kan flytta runt och byta ut, utan att behöva ta fram borrmaskinen. Här nedanför ser ni hur det är tänkt att fungera.


Du kan lägga till, flytta eller ändra dina väggdekorationer med hjälp av krokar och linor utan verktyg, skruvar eller spik! Genom att använda ett STAS upphänningssystem för tavlor behöver du aldrig mer borra fula hål i väggen. Välkända märkesvaror till kampanjpriser.


Finns bara kvar några dagar till!

Up - Sätt upp tavlor utan hål. Vill du också slippa hål när du sätter upp saker på väggen? Gilla vår sida så kommer vi hålla dig uppdaterad om. Har du lite tyngre tavlor du vill hänga på en gipsvägg rekommenderar vi att du använder skruv och plugg eller metallexpander. Du behöver borra och hålen blir större, men tavlan kommer att sitta ordentligt och riskerar inte ramla ner.


Hur man sätter upp tavlor utan att göra fula hål - Claras guider. Vi har inte riktigt kommit iordning efter renoveringen. Häng tavlan på kroken!


Men för att det inte ska se allt för tråkigt ut ville jag sätta upp några tavlor , utan att göra hål i. Vanliga misstag många gör är exempelvis att sätta tavlorna för högt, att inte mäta ordentligt så att de hamnar snett eller placera detaljrika motiv för högt upp. Här kommer därför lite matnyttiga tips för att få fram det bästa ur dina tavlor ! Skruva i en skruv eller krok och häng upp tavlan på väggen. Använd fler än en krok eller spik för tunga tavlor.


Vill du sätta upp flera tavlor på samma vägg och har svårt att bestämma hur det blir snyggast? Sedan är det bara att hänga tavlor. På listen häktar jag vita tavellistkrokar och därpå fästs linor i tavlorna. För stabilitetens skull har jag två fästpunkter på ramen, vilket ger två linor och två krokar till varje tavla. Och för syns skull hållbara vita persiennlinor som smälter in mot den vita väggen.


Så inreder du badrummet utan att borra. Ett borrhål genom kaklet i badrummet är permanent. Och varje hål är också ett hål genom det skyddande tätskiktet.


Men idag finns flera alternativ för dig som snabbt och enkelt vill montera hyllor, krokar eller andra praktiska och snygga saker på badrumsväggarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg