onsdag 4 december 2019

Synoptik körkort

Alla ska ha råd med kvalitetsoptik. Undersökningen tar ca minuter. Boka tid för synundersökning! Få inspiration i vår glasögonguide.


Synoptik körkort

Synundersökningen tar cirka minuter och under den mäter vi synskärpa, både med eller utan eventuella hjälpmedel, samt gör en undersökning av synfältet. Sveriges bilförare har en olaglig syn utifrån de krav som ställs när man ansöker om lämplighetsintyg för B- körkort. Samtidigt vill nio av tio bilförare ha lagstadgade synkontroller vid förnyelse av körkort , vilket sker var tionde år.


Du som är företagskund kan boka synundersökning för arbetsglasögon här. För barn under år behövs ett recept från en ögonläkare. Alla våra synundersökningar utförs av legitimerade optiker.


Synoptik körkort

Vill du boka synundersökning för körkort ber vi dig ringa eller besöka din närmsta butik. Våra synundersökningar är utökade till att omfatta fler delar än en vanlig synundersökning. Denna tid kan inte bokas online. Gäller det högre behörighet bokar du en vanlig synundersökning.


Syntest för körkortsintyg. OBS: Medtag ID-handling. För att boka en ti var vänlig ring eller maila någon av våra butiker. I alla Specsavers butiker kan du göra ett syntest för att få ett synintyg för ditt körkortstillstånd.


Vår mission är att alla ska ha råd med kvalitetsoptik. Vi erbjuder ett av marknadens bredaste sortiment av såväl de senaste märkesbågarna som våra egna kvalitetsbågar i priser från 248kr och uppåt. Mitt exempel rör min dotter som ville ta syntest inför körkort. I Farsta sade dom att dom inte hade tider för syntest i onsdags.


Hon hänvisades till torsdag. Det är viktigt att ta väl hand om dina ögon och gå på regelbundna synundersökningar. Märkessol - Köp glasögon och få ett par slipade solglasögon på köpet! Körkortstest - synintyg för körkort skickas elektroniskt. Drop-in till butiken mitt i Stockholm!


Synoptik körkort

När du behöver ett synintyg för körkortstillstånd görs en syntest där vi mäter synskärpa och synfält. Du behöver inte boka tid utan kom på drop-in till oss mitt i Stockholm, på Drottninggatan 80. Det sitter lika många kvinnor som män i styrelsen. Testa en premiumsida på hitta.


Kedjan är rikstäckande med 1butiker från Kiruna i norr till Malmö i söder. Europa, Mellanöstern, Asien och Latin Amerika. Specsavers är en av Sveriges mest pålitliga optiker för din synvård.


Vi har flera val av glasögon och kontaktlinser för alla behov. Synoptik är en del av Grand Vision B.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg