onsdag 2 december 2015

C ponny till salu hoppning

Vår ide eget lager med snabba leveranser till bästa pris. Många varumärken till pressade priser. Vi har resultat för C ponny till salu hoppning till de bästa priserna.


Den billigaste annonsen finns tillgänglig för Kr. Kolla alla annonser från.

C - ponny : Vi har tyvärr ingen. Till Salu ↓ Mr Tambourine Man. Hon är en rutinerad tjej som kommer att bli en utmärkt läromästare. Tävlad i både hoppning.


C-ponny valack till salu f. Tillsammans har Bella och ryttaren tagit sig från LD upp till MSVB. Bella har startat i Baltic, Sundbyholm, gått semifinalen i Sverigeponnyn (plats) m m. Ridit Div och kvalat till elitallsvenskan m.

Bella har många placeringar och vinst på nationell nivå (Ch poäng). Bella är en maxad C ponny men en fantastiskt personlighet. Cute And funny horse Videos Compilation cute moment of the horses Soo Cute! Vi kan hjälpa både dig som skall köpa och sälja häst eller ponny , då vi erbjuder hästförmedling. Ring oss gärna då du letar eller ska sälja så hjälper vi dig omgående.


Granngården Riksmästerskap. Underbar häst och jätte snäll. Ser ut som en halvblods häst av den sportiga modellen man kan ej tro att han är ett varmblod så fin och lätt att rida. Mjuk och lättriden häst som kan ridas av alla då han är så snäll.


Hej, vi söker en medryttare till vår c - ponny Bella. Vi behöver i första hand någon som kan rida varannan helg (lör-sön alt fre-sön) samt ev. Hippson Market (hippsonmarket.se) är en svensk köp- och säljtjänst för hästar och prylar. Kat C , slutmätt 1cm. Uppfödare: Dimmans Stuteri, Helena Grübh.


SM-guld fälttävlan, SM-silver hoppning inomhus, premierad A prest. Minja är ett supergulligt c -ponnysto på år, väldigt välriden och fin i hoppningen.

Svensk ponny med alla papper i ordning. Perfekt till en liten tuff ryttare som vill ha en kul ponny att tävla på! Valack, maxad C , slutmätt som 8-åring till 1cm.


Welshkorsning med bra gångarter, supergalopp. Snäll i ALL hantering, trafiksäker, snäll att rida ut på, mestadels dressyrtränad men med STOR kapacitet inom hoppningen. Såld till familjen Petrusson i Gävle!


Utan (ex.) 110- hoppning , 150- hoppning osv. Så står det i propositionerna med. Tidigare så stod det t. LA, nu står det för D- ponny 110cm. Bell-Amy, D- ponny till salu.


Säljes billigt till rätt köpare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg