onsdag 2 december 2015

Mammas meze uppsala

Sista minuten-erbjudanden. Själva mångfalden i smaker, färger och upplevelser – det är meze ! Det osmanska rikets matkultur både påverkade och påverkades av de folk osmanerna styrde över och det osmanska rikets rika matkultur bildar grunden för dagens breda turkiska kök. Turkisk mat innehåller mycket vitlök, spiskummin, stark chili och färska örter. MEZE 165:- (Priset gäller en person.) Kockens urval av vegetariska rätter på en enda stor tallrik. Mammas Meze - Har fått 4. Avsnitt på den här sidan.


Våra öppettider: Mån – tors 11. Köket stängs en halvtimme innan stängning. Verksamhetsbeskrivningen för.


Kåbo Rest AB:Bolaget ska bedriva restaurangrörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet. Med tydlig inspiration från den turkiska matkulturen ser man gärna till att gästerna sitter i timmar, kontinuerligt serverade nya smårätter bestående av olika röror, kött och grönsaker. Värderingen för standard är dock lägre med ett medelvärde på 3. Meze utgör den sammanfattande benämning för de många kalla och varma smårätter som utgör basen i Turkiets gastronomiska kultur.


Mammas meze uppsala

Ett bord dukas upp med kulinariska förrätter värda att upplevas och vår kolgrill erbjuder fantastiska grillrätter från orienten. Uppsala , Sverige på TripAdvisor. Alltid nöjda och mänär vi varit där och ätit.


Det enda som inte varit 1där är baklavan. Långedrags sjöscoutkår gör unga redo för livet genom äventyr och utmaningar som får oss att växa som individer. Tapas, pintxos, meze , smårätter. Kärt barn har många namn.


Mammas meze uppsala

Gemensamt för de mindre rätterna är att de är perfekta att samlas och umgås runt. See traveler reviews, candid photos, and great deals for. Thatsup guides you to find the best places in town. Här hittar du stans guldkorn, oavsett vad du är ute efter. PS: KÖKET OCH PIZZERIAN STÄNGS EN HALVTIMME INNAN STÄNGNING.


Fler än restauranger. Se betyg, recensioner och bilder. Ravintolamme Keitä olemme? Restaurangkartan är den nya smarta sajten för dig som söker restauranger i Sverige!


För motionären finns ett gym, Mantra Sport, i föreningens byggnad. Till salu inom kort - lämna din intresseanmälan! En varm mötesplats med passionerad personal och service i fokus.


Vi är ett kontantfritt hotell.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg