torsdag 3 december 2015

Bra skräckfilmer 2016

Uppdraget visar sig vara svårare än vad de väntat sig. Regi: Richard Donner Med: Gregory Peck, Lee Remick, Harvey Stephens m. Netflix du inte får missa. Charlotte Wiberg väljer favoriterna från skräckåret som gått för dig som känner för att bli skrämd från vettet.


Hitta nya och gamla favoriter bland skräckfilmer. Vi har skickat ett mail till dig med en länk du måste klicka på för att verifiera ditt konto. Dokumentärer som Tickled. Det här är de skräckfilmer med högst betyg enligt. Grundaren Rudolf Wall lär ha satt dit den med tanken att Dagens.


Vare sig det handlar om mördare, spöken, zombies eller andra monster så finns det alltid massa gott att välja för skräckfanatikern. Jag vill gärna utbyta tips på bra skräckfilmer ! Satt min personliga åsikt bakom några, men bara fråga på så skriver jag mer om någon eller gå in på ww. Halloween är här och vad passar bättre än att ladda upp inför denna härliga högtid än med tolv av tidernas bästa skräckisar. Här har vi listat de vi anser.


Bra skräckfilmer 2016

Något av det bästa som finns är att krypa ner i soffan med massa godis och en bra film, gärna en kärleksfilm. Det absolut bästa med kärleksfilmer är att du kan drömma dig bort till en fantasivärld. Så mys ner dig med din BFF, din partner eller ditt squa och försvinn in i kärlekens värld stund. American Psycho, Scream och Saw – är några av filmerna som har inspirerat personer till att begå hemska brott i verkligheten.


Om du vill läsa om skräckfilmerna som inspirerade till brutala mord kan du göra det här. Du kanske också vill läsa sjuka fakta om seriemördare? Då kan du göra det här! Och i vanlig ordning riktas en lätt triggervarning till er med festivalig filmsmak. Min filmsmak bygger fortfarande kaststjärnor i träslöjden.


Bra skräckfilmer 2016

Batman v Superman: Dawn of justice. Blo tortyr och djävulens barn - här är filmerna som kommer att få dig att krypa riktigt långt upp i soffan till halloween. Någon mer än jag som har ett thing för skräckfilmer och skräck i överhuvudtaget?


Jag älskar det och nästa år lär det bli många bio besök med tanke på hur många bra filmer som kommer ut! Skräckfilm ser vi gärna tillsammans med våra bffs och massa godis. Det finns massvis med olika skräckfilmer så vi på FRIDA har valt ut våra favoriter. Om du inte gillar skräckfilm dock, kan vi istället rekommendera high school-filmer se i helgen!


Bra skräckfilmer 2016

Detta är en reviderad version av en lista som tidigare publicerats annorstädes) Det fungerar bra att blanda skräck med humor, speciellt när man gör det med så finjusterade karaktärer som i denna varmhjärtade parodi på filmer som Texas Chain Saw Massacre eller Wrong Turn. Dottern ska ha 11-års kalas och det ska tittas på film. Jag tänker lite klassiker typ Tillbaka till framtiden eller nåt. Det är nog bra om det inte är för läskigt och någorlunda lämpligt för 11-åringar, samtidigt som det inte får vara för.


Det är verkligen många som inte förstår det här med skräckfilmer. De väljer att aldrig utsätta sig för filmer som skrämmer dem, eller annat vilka de känner ett obehag för. Frågan är hur bra det egentligen är?


För är det inte bra att skrämmas upp ibland? Så att när man, om någonting händer, i alla fall har lite nerver? Major Tom i januari och Prinsessan Leia i december. Nyheter om skräckfilm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg