torsdag 16 februari 2017

Alla våra ligg linnea

Alla våra ligg linnea

Alla våra ligg bokas här hos Athenas. Du får blixtsnabbt svar på din förfrågan! Snabbt svar på din förfrågan. Boka en spännande föreläsning här!


Boka föreläsningen här hos Athenas. Vi har prisvärda gardiner, belysning, sängkläder, handdukar, möbler, dekoration m. Vi erbjuder alltid inredning av högsta kvalitet och till riktigt bra priser! Alla Våra Ligg är en RadioPlay – podcast som görs av Linnea och Saga. Poddens fokus är sexsnack och gästas av spännande gäster och av gamla ligg.


Podden hittar man på RadioPlay och på iTunes. Om podden Denna podd är till för de som gillar att lyssna på allt som har med sex att göra. Jag är vanligtvis ganska blyg, men plötsligt stod jag där och delade med mig av ett orgasmtips inför hela publiken. Tack för att ni har hjälpt mig att våga. Två unga kvinnor som vi kallar för Ella och Linnea gömmer sig bakom fejkade namn för att kunna prata obehindrat om sex.


Alla våra ligg linnea

De pratar om ämnet helt ocensurerat - ibland tillsammans med gamla ligg som gäster. Flashback har ingen betalvägg. Att vara medlem är gratis. Så kommer det alltid att vara.


Vi vill samtidigt göra mycket mer. Vi tänker fortsätta att erbjuda en fri samhällsdebatt, utan yttre påverkan, som är öppen och tillgänglig för alla. Samtidigt så har vi mängder av idéer. Vi tror att vi skulle kunna bli så enormt mycket bättre.


Linnéa” och ”Saga” pratar helt ocensurerat om sina sexuella erfarenheter och bjuder de in sina gamla ligg i samtalet som ”veckans återvinning. Varje torsdag släpps ett nytt avsnitt i RadioPlay-appen. Tantrasex -Saga är skeptisk men Linnéa hoppas på full body orgasm. Vi träffar Linnea som får kraftiga reaktioner mot sperma.


Vi pratar mycket om den kvinnliga orgasmen och att det måste bli lika viktigt att tjejer får orgasm som att killar får det. Där är vi inte i dag, tyvärr, säger Anna Dahlbäck. Nästan alla sovrum ligger på plan Rum Linnea : Nyponros. Anna Dahlbäck och Amanda Colldén poddar om sex utifrån ett kvinnoperspektiv, utan skam eller offerroller.


Kategori: Samhälle och kultur. Syftet med podden är att avdramatisera sex och uppmuntra lyssnare att stå för sin njutning. Vi pratade om tvångsnaglar i ändtarm, oönskade tåguppvaktningar, mjukisbyxor, krogragg och om att va.


Let’s talk about sex, baby! Tjänsten som ger alla tillgång till bokslut, befattningshavare, kreditupplysningar, adresser och annan företagsinformation.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg