onsdag 1 februari 2017

Modeblogg dam

Vi har samlat etablerade modebloggare tillsammans med nya uppstickare i vår alldeles egna blogg-topplista! Driver du själv en blogg inom mode och vill synas i topplistan är du varmt välkommen att kontakta oss. Så Johanna tar nu över stafettpinnen med kunglig modeblogg på svenskdam.


Vad tycker Johanna om nya stilikonen prinsessan Catherine, Marys senaste galablåsa, Victorias nya stil och prinsessornas favoritdesigners? Följ och kommentera de senaste kungliga trenderna på Johannas kungliga modeblogg.

Michaela Forni släpper kollektion med Flattered – shoppa it-skorna här. Plaggen alla pratar om – modebloggarnas favoriter från modeveckan. Ett exempel på detta är bloggen I ndustribolaget som drivs av den 33-årige Samuel.


Han är otroligt duktig på att plocka ihop snygga outfits och accessoarer som passar både till vardag och fest. För att få in den där rätta känslan och sätta stilen i vår så kan det vara bra att inspireras av proffsen. Så, låt modebloggarna göra grovjobbet åt dig.


Sveriges bästa sajt med kungliga nyheter och bilder, kunglig modeblogg , kändisnytt, fest och premiärer.

I dag lanserar Arket Running, en löparkollektion för både herr och dam , där teknik, design och hållbarhet står i fokus. Dessutom intervjuer, resetips, tävlingar, horoskop, bloggar och mycket mer! Oavsett om du planerar att starta en egen modeblogg eller läser andras så kan vi enas om att mode är roligt, utmanande och intressant. Bakom kulisserna är bloggen som skrivs speglar livet bland kungligheter, kändisar och stjärnor. Camilla Spjuth Palve och Helena Lindstam bjuder också på.


Måste tipsa om ett mysigt ställe ute på Lidingö, Långängensgård. Vi mötte upp vänner där i lördags och jag beställde en Långängens smörgås som var. Dunkappan har gjort storstilad comeback i modevärlden – och det tackar vi för! Den långa modellen värmer frusna ben under kalla dagar utan att tumma på stilen. Klicka hem coola skinnbyxor online Är du ute efter ett par coola skinnbyxor i äkta bikerstil eller ett par som är lite mer enkla och klassiska?


Vi garanterar snabb leverans, rask kundsupport och års garanti på alla klockor från Michael Kors! Utforska pscitystockholms anslagstavla Modebloggare på Pinterest. Visa fler idéer om Modebloggare , Kläder och Lackskor. Klart jag måste ha lite kallare färger också för er damer som passar bäst i det! Så snygga modeller på klänningar!


Dessa från And Other Stories och Asos.

K: modeblogg exklusiva kläder. Kalifornisk surfing chic och klädmärken. Det finns många kända surfmärken som. Skor är ju ofta lite hårda till att börja med. Fötterna är inte vana vid de nya skorna heller.


Det går dock att motverka detta på ett par enkla sätt. Så har du köpt dam boots, herrskor, eller andra sorters skor, följ mina tips. Bästa tipsen för att gå in nya skor.


Första tipset är värme.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg