torsdag 2 februari 2017

Iranier skämt

Vi på redaktionen är varken rasistiska och vi uppmuntrar absolut inte rasistiska handlingar via dessa rasistiska skämt – tvärtemot! Vi påminner om att vi gör det för att få fram ett leende hos er alla #128578; Rasistiska skämt – 10. Känner du igen alla tecken? Nyheter24s Tina Misaghi listar saker som tyder på att du har en iranier i ditt liv. Ett bistert iransk skämt lyder: Vi har yttrandefrihet, men inte frihet efter yttrande.


Iranier skämt

Bloggande är mycket populärt, men även kritiska bloggare riskerar fängelse. Iran började satsa på kärnkraft redan under shahens tid. Jag tror inte alls att det är okej i mångas ögon att skämta om dessa grupper av människor.


Om jag någon gång har dragit ett serbskämt så får jag onda ögat av hundra procent av alla närvarande, och det är knappast alltid för att skämtet ifråga är dåligt. Vissa saker skämtar man inte om, och därmed basta. Allt handlar om det iranier kallar Taarof, en kulturell praxis och en mycket speciell uppsättning etikettsregler, där det bland annat ingår att man ska spela ovillig ett tag, för att till slut komma överens. Reglerna gäller för i stort sett alla sociala situationer.


Säg till exempel att du blir bjuden på middag. Homosexuella iranier tvingas byta kön – riskerar annars dödsstraff. DN missnöjda Grova skämt om sexbrottslingar som Epstein och Weinstein. Blondin skämt : Den mest populära kategorin av dem alla, utan tvivel.


I blondin skämt gör man narr av ljushåriga tjejer, då man förr i tiden såg blondiner som generellt mindre intelligenta. En 38-årig iranier bosatt i Nässjö har idag häktats vid Eksjö tingsrätt på sannolika skäl misstänkt för förberedelse till allmänfarlig ödeläggelse. Säpo bedriver utredningen – men myndigheterna vill inte ge några detaljer om ärendet. Stockholmian är en nyhetssajt som enligt egen uppgift har en läsekrets som till procent består av persisktalande iranier som bor i Sverige.


Iranier skämt

När Stockholmian förra veckan genomförde en opinionsundersökning om hur läsarna planerade att rösta i det kommande valet i september blev SD överlägset störst med procent av rösterna. Iranier kallas italienare, döms inte för gruppvåldtäkt, för de ”våldtog i tur och ordning. Skämt som är på väg att bli verklighet. Brevet ifråga är heller inte oäkta, det var definitivt en brevväxling som Yazdegerd III avfärdade som ett skämt.


För övrigt är det ju efterspelet många iranier verkar prata om när de nämner att araberna var brutala. Den februari vet alla iranier att det är nationaldag. Det firas genom att man bland annat sätter upp denna flagga samt andra dekorationer i vitt, rött och grönt.


Iranier skämt

Vare sig du befinner dig i Teheran eller inte firar du nationaldagen med stolta hurrarop. I Danmark har Trumps funderingar kommit som en fullständig överraskning. De ledamöter av Folketinget, som Danmarks Radio talat med under fredagen, ser det hela som ett dåligt skämt. Jag hoppas det är ett skämt , för det är en förfärlig och grotesk tanke. Så låter PK ledda av SVT för att en.


Iranier med utvisningsbeslut stampade ihjäl Eva, – döms till utvisning igen. Den neokonservative debattören Ben Shapiro möter nu en storm av kritik i sociala medier sedan han kritiserat Donald Trumps beslut att inte bomba Iran. Syster till Röda Korset under de senaste åren kontroversiell.


Skulle dyka upp från en. Där konsekvenserna för de iranier som tvingas återvända blir tortyr, spöstraff och till slut dödstraff. Det är även känt att ibland avrättas dem offentligt, där andra iranier kan titta på. Och det är ju bara ett annat sätt att förnedra homosexuella samt deras familjer men även för att skrämma andra iranier i landet. En neger knackar på dörren till paradiset.


Sankte Per öppnar och släpper in honom. Han frågar negern om han gjort något speciellt under sitt liv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg