torsdag 9 februari 2017

Vm konståkning 2017 resultat

SVT sänder tävlingarna. Hur gick det i dagens tävlingar? Aktuell ställning efter korta programmet. Tävlingarna var de 107:e i ordningen och arrangerades av ISU.


Det tävlades i fyra grenar – männens singelåkning, kvinnornas singelåkning, paråkning och isdans.

Registrera dig för våra nyheter och erbjudanden. Jag godkänner att Eurosport och övriga företag inom samma grupp kan komma att skicka nyheter och marknadsföring. Cecilia Törn och Jussiville Partanen fick en lyckad inledning på sin isdans i konståknings -EM i resultat klockan 15.


Stockholm på Ulriksdals IP för att visa sina nya program för domare och tränare. Nebelhorn Trophy, Oberstdorf, Tyskland. Följande år har den regerande mästaren oftast inte rymts med i VM -laget, då det dykt upp nya, ännu yngre förmågor som är ännu säkrare i sina trippelhopp. Alla tävlingar kan också ses via CMore-appen.


Här är alla sändningstider.

Här länkar vi till föregående säsongers resultat från de större nationella tävlingarna i Sverige som SM, Elitserien, kvaltävlingar och SKF Trofén. För resultat från övriga nationella tävlingar hänvisar vi till resp. Genom att klicka på ”Skapa mitt konto” godkänner du våra Användarvillkor inklusive vår Cookiepolicy.


For more information about how we use your personal data. Vi kan utlova två dagar av fart och spänning. Missa inte när världens främsta lag i synkroniserad konståkning från över länder tävlar om medaljerna! Här hittar du alla aktuella tider för VM. TV-tider konståknings - VM.


Biljetterna släpps via AXS. Mellan den 14:e juni - 15:e juli spelas världsmästerskapet i fotboll i Ryssland. Helsingfors i Hartwall Arenan.


Arenan är Finlands största tjänst för webb-tv och -radio. VM i konståkning ordnas 29. Yle Arenan erbjuder radio- och tv-program. Vi välkomnar åkare och publik till tävlingen som kommer att hållas i Vallentuna ishall.


Inbjudan Roslagstrofén Deltagarlista Preliminärt tidsschema Startlistor och resultat.

Joshi Helgesson och Alexander Majorov som tävlar för Sverige säger att de är i bra form. Tävlingen är i Helsingfors i Finland fram till på söndag. Två svenskar är med och tävlar i VM. Turneringen inkluderar spännande matcher, där landslag ifrån alla världens hörn kämpar om att ta sig hela vägen till guldet.


För en vinst belönas ett lag med tre poäng, samtidigt som ett oavgjort resultat ger en poäng. Anmäl dig till våran skridskoskola redan idag! I skridskoskolan får man lära sig skridskoåkningen grunder.


En del vill bli nästa Plusjenko, andra nya Foppa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg