fredag 17 februari 2017

Liberoklubben koder

Välkommen till nya Liberoklubben ! Skapa din familjeprofil, lägg till partner, barn, släktingar. Dela er familjeresa med nära och kära, kommunicera med släktingar och vänner oavsett var i världen ni befinner er. Viktig information om att samla poäng.


Ditt medlemskap i Liberoklubben varar tills ditt barn fyller fem år. Du kan samla poäng så länge du är medlem. Poängen måste användas i Poängshoppen innan ditt medlemskap i Liberoklubben upphör.


Sveriges mest populära källa för råd om föräldraskap och babyvård. Här kan du ställa frågor och få hjälp från andra föräldrar. Nu är Favorites-kampanjen över men tänk på att du fortfarande kan registrera koder från Limited Edition-paketen.


Liberoklubben koder

Istället för kampanjkoder får du precis som vanligt dina poäng till poängshopen. De kampanjkoder som redan registrerats blir också till vanliga poäng. Man kan ju samla poäng hos Libero genom att registrera blöjkoder. När jag fick första barnet för år sedan.


Det är väl klart att jag med med i Liberoklubben. Min fråga var huruvida man fortfarande kan få poäng för babyvård dvs barnolja, lotion etc från Libero förutom blöjorna. Man kunde få det förr, men kodsystemet är inte desamma nu som då om man fortfarande kan det. Hittar ingen information om detta heller. Här är ett intressant inlägg för dig som är medlem i Liberoklubben ! Detta är koder till Liberoklubben som du kan lägga in för att få gåver till ditt barn.


Liberoklubben koder

Fanns något tråd här tidigare där folk som kommit upp i taket la ut sina koder , sök efter den. Annars kan du väl köpa deras hudvårdsprodukter om ni har slutat med blöjor? DIN FAMILIES KLUBSIDE Opret en familieprofil og del med nære og kære, hvad der sker i din familie.


Allt vill man minnas för alltid och ofta är kameran nära till hands under barnets första tid. Därför har vi tagit fram en fotobok som du enkelt skapar genom att lägga upp bilder i din familjeprofil på Liberoklubben. Där kan även familj och vänner som följer er ta del av de bilder ni lägger upp under året som går. En kul och uppskattad present för småbarnsföräldrar, ett mobilt presentkort på blöjor och babyvårdsprodukter till babyshowern, födelsedagen, dopet eller när.


I Liberoklubben kan barnfamiljer dela sin resa till vänner och familj. Dokumentera bebisens utveckling med bilder och milstolpar. I klubbens poängshop blir koder från blöjpaketen fina barnkläder eller leksaker. Ni vet hur det fungerar när det gäller Libero: Samla koderna du hittar på alla Libero Touch-paket och de limiterade fotbollsupplagorna av UPGO och Comfort.


Bloggen omfattas inte av utgivningsbeviset på loppi. Registrera sedan koderna i vår poängshop. Det är gratis att bli medlem och du får massor av tips från Liberos experter. Visste du till exempel att Liberoklubben har sin egen barnmorska?


Liberoklubben koder

Jag hade lagt koder på hyllan vid skötbordet här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg