måndag 27 februari 2017

Pensionärsrabatt hotell

Din bokning bekräftas på en gång! Snabbt och enkelt att använda. Läs riktiga recensioner - boka nu! Enkel och säker bokning online. Hitta och jämför exklusiva erbjudanden på hotell.

Exklusivt erbjudande till Scandic Friends-medlemmar som fyllt år eller har intyg om förtidspension. Du får rabatt när du bor en söndag till måndag på våra hotell i Sverige, Norge och Danmark. Frukost ingår naturligtvis. Boka online med koden FG.


Vi är det familjära och gemytliga hotellet längs Luleälvens kant. De gäster som vill tillbringa en eftermiddag i golfens värld har möjlighet att göra detta i närheten av hotellet , då Arlandastads golfklubb är belägen alldeles inpå knutarna. Vi har konferens lokaler som kan ta upp till 4personer och en restaurang som rymmer ca: 7personer.


Billiga hotell med hög standard i centrala Göteborg, Majorna och Gårda.

Ett prisvärt och bekvämt boende, med närhet till det mesta. På SJ gjorde man om sin pensionärsrabatt i mars förra året. Något som lett till att antalet sålda pensionärsbiljetter ökat. Jag tycker att siffrorna talar sitt tydliga språk.


ICA-kort är inte ett kort, utan flera! Alla ger dig förmåner som bonus och erbjudanden. Och vissa ger ännu mer! Se vilket som passar dig. Pensionärsrabatt från kl.


Frysta matlådor Vi säljer även frysta matlådor med olika rätter. Vi kan ej garantera att dessa finns varje dag då efterfrågan är stor. Hitta aktuella erbjudanden hos Falkenberg Strandbad - Sveriges lyxigaste spa, hotell och konferensanläggning. Här har vi samlat tillfälliga erbjudanden och spa- och konferenspaket som passar alla personer och plånböcker. Två fria månadsavgifter i Sunfleets bilpool.


Hotell i hela världen.

Få full översikt över ditt medlemskap. Med gästen i fokus gör vi allt för att er vistelse hos oss ska bli något ni minns och gärna återkommer till. Logga in som First Member för att se dina förmåner, rabatter, antal FirstCoins och för att boka din nästa hotellnatt. Njut av en härlig lunch med panoramavy över hamninloppet. Vi erbjuder pensionärsrabatt måndag–torsdag, rabatt på lunchen.


I vår gastropub The Bishops Arms dukar vi upp för lunch med linneservetter och vinglas, för att du som gäst ska kunna avnjuta en vällagad lunch med det lilla extra. Detta hotell med marintema är beläget bara meter från havet i Malmö. For its location in Malmö.


Close ammenities and gorgeous walks along the foreshore. Loved the theme of the hotel and the breakfast was fresh. Varmt välkommen till seniorstart! Kanske är du nybliven pensionär?


Du ska kanske gå i pension inom kort eller så är du närstående till någon som har blivit. En välfylld frukostbuffé ingår sjävklart. Ombord på våra tåg behöver du som reser med pensionärsrabatt och har fyllt år kunna uppvisa en giltig id-handling.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg