tisdag 14 februari 2017

Egen youtube kanal

Skapa en ny kanal genom att klicka på Skapa en ny kanal. Om det här varumärkeskontot redan är länkat till en kanal kan du inte skapa en ny. När du väljer Varumärkeskonto i listan skickas du till den befintliga kanalen.


Vare sig om du startat eget företag eller om man driver ett stort och framgångsrikt företag så kan man dra nytta av och denna videon. Vårt mål med denna kanal är att hjälpa den som vill bli mer digital som företagare. Välkommen till !

Vi är här för att hjälpa dig lära dig, med initierade tips och expertråd för innehållsskapare som du. I den här snabbguiden får du. Vi är två gamla deltagare i Biggest Loser och vi träffades i programmet och föll för varandra och nu har vi underbara tvilling.


Nu har Ekerö Bostäder en egen -kanal. Till en början kan du se olika filmer med lite tips och trix samt om hur du själv åtgärdar småfel som kan uppstå i bostaden. Tanken är att kanalen ska fyllas på med filmer om vad som händer i våra områden och i vår verksamhet.


Det och mycket mer går att se på kaninernas egen -kanal (och den 1 fri från tråkiga vuxengrejer). Se historien om kaninerna här. Se till att du är inloggad på.

Längst ner finns valet att skapa en kanal. Om du redan har en kanal så finns valet att se alla mina kanaler eller skapa en ny kanal. Fyll i informationen och skapa den nya kanalen.


Nu kan du börja kika på inställningar och på den videoredigering som finns i. När du väl har skapat en -banner kan du passa på att göra alla andra bilder till - kanalen i samma redigeringsverktyg. Alla bilder, färger och teckensnitt finns samlade på ett och samma ställe, vilket innebär att du sparar både tid och pengar varje gång du ska designa något nytt. Skapa din egen kanal på - för dina uppladdade filmer eller som portal som visar din spellista En kanal är en sida som den allmänna publiken kan titta på och som innehåller en användares profilinformation, videoklipp, favoriter osv. Hur du skapar en egen -Kanal. En egen kanal - hur gör man?


Ledare: Niklas Nieminen. Från år, barn under år tar med sig en förälder. Kanne, Kanina och gänget i Kaninlandet på Liseberg har nu fått sig en egen -kanal där du kan ta del av kaninernas påhitt i nöjesparken. Att ha en egen -kanal där man laddar upp egenskapade filmklipp har blivit allt vanligare bland barn och unga. Dan Sundqvist , som ansvarar för ”barnens internet” på Rädda Barnen tycker att det överlag är positivt att unga har egna kanaler där de får vara kreativa och skapa filmklipp.


Efter framgången med de första produktionerna fortsatte Logosols filmsatsning med nya produkter och materialet översattes för nya marknader. Jag har två kanaler på. Den ena heter Täbb Uhb Carl-Gustaf och den andra heter TBBGamingZone. Hur kom min första kanal upp?


For det er selvsagt ikke nok blot, at oprette din kanal – der er nemlig nogle visuelle og tekniske ting der skal sættes op for, at skabe den bedste start for din nye kanal på.

Under tilpas kanal handler det om at få sin kanal til at fremstå så visuelt flot og indbydende som muligt. har en kanal med en masse inspiration til, hvordan du får mest ud af din egen : Creator Academy. Branding Et andet element i sektionen Kanal , som er værd at se nærmere på, er Branding. En bloggläsare mejlade mig idag med en fråga om hur man skapar ett. Vi visar dig hur du snabbt kommer igång med din kanal , laddar upp videor och hanterar ditt varumärke. Vi går också igenom några viktiga riktlinjer om man vill vara en del av -communityn.


Logga först in och slutför lektionerna i din egen takt. Få godkänt för att få ditt kursbevis.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg