söndag 12 februari 2017

Thai airways kampanj 2017

Boka Nu och Spara upp till ! Jämför flygpriser online! Vi förhandlar så att du slipper. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Plan your trip with Thai Airways.


Ny kampanj med Thai Airways.

Begränsat antal under vintern, men finns platser med andra bolag. Ny sommarkampanj med Thai Airways. Res till Thailand i sommar och höst med en ny kampanj från oss och Thai Airways. THAI Cancels Flights Due to Eruption of Taal Volcano, Luzon Island.


Thai airways har släppt en kampanj på flyg till Bangkok. Thailand-Rayong,com har en kampanj på procent vid bokning under sommar och till. Search Hundreds of Travel Sites at Once. Find the Best Deal with KAYAK.


Smooth as Silk är deras motto, vilket betyder att de erbjuder dig förstklassig service.

THAI :s flotta har olika kabinkonfigurationer med en, två eller tre resandeklasser som erbjuder Royal First Class, Royal Silk Class (affärsklass) och ekonomiklass. Premiumklass-passagerare har tillgång till bolagets THAI Royal Silk- och Royal Orchid-lounger där de finns tillgängliga. Besök Thailands härliga stränder eller norra Thailands skogsbeklädda berg. Flyg vidare till vackra Bali eller till shopping paradiset Hong Kong, charmiga Sydney, Australien med Circular Quay och natursköna Auckland. Populära destinationer återfinns framför allt inom Asien och inkluderar städer som Chiang Mai, Hong Kong, Phuket och Seoul.


Thai Airways vill att du ska njuta av god mat och dryck såväl som komfort ombord. Dotterbolaget Thai Smile trafikerar regionala flygningar inom Thailand. Klicka på priset för att uppdatera sökningen. Här hittar du billiga flyg med alla flygbolag!


Detta innebär också att det dessa dagar går dubbla flighter med Thai från Köpenhamn till Thailand. En kampanj med utreseperiod november till december drar igång. Det är rätt att inte ha kampanj. Eftersom Thailand är destinationen ska man självfallet också åka med landets flygbolag = Thai Airways.


Tänk även på att platserna är begränsade så det är svårare att få dessa priser under skollov och. Det heter “Royal Orchid Plus Frequent Flyer”, till vardags “ROP”. Många skandinaver som reser med Thai har blivit medlemmar och Bonusfeber bjuder här på en guide till vad programmet innehåller. ROP baserar poängen på antal miles man flyger.


Qatar Airways , eller القطرية som de heter på arabiska, är Qatars officiella flygbolag.

Sök flyg hos Skyscanner. Sedan dess har flygbolaget, som har sin bas i Doha, rankats som ett av de bästa flygbolagen i världen. De har fått stjärnor för sin otroliga service.


Kanske intressant för några här. Res mellan april-juni eller augusti-oktober. Kampanjen varar till den mars. Nu åker jag snart igen och då har jag köpt en biljett tor.


Stockholm - Bangkok och en annan med Thai Smile för resan till Udon Thani.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg