fredag 24 februari 2017

Spel för barn

Köp barnspel hos Adlibris till lågt pris, alltid fri frakt över 1kr. En av Nordens ledande e-handelsbutiker. Hos oss kan du köpa leksaker och spel för alla åldrar.


Handla enkelt online redan idag! Shoppa mängder av roliga spel för små och stora barn på Jollyroom!

I den här butiken är allt lite annorlunda. Det är lätt att hitta vissa kläder, medan andra är gömda i presentlådor. Följ med Eliza när hon letar efter kläder och coola utstyrslar i det här spelet för tjejer. Hon skulle vilja hitta föremål för henne och hennes bebis.


Tetroid är ett svårt, roligt och klurigt spel för alla åldrar. I det här pusselspelet ska du dra och släppa brickdelar på ett spelbräde med 10xrutor. Fyll en vågrät eller lodrät rad för att ta bort den.


Spelet är över när du inte längre kan passa in en brickdel på brädet längre.

Här hittar du våra spel för yngre barn. Många spel med Radioapan och hans kompisar, ljudspel, memory, musikspel och några sportspel. Du kan även hitta spelen på Radioapans spelsida.


Vi har också spel för äldre barn. Kluriga spel , rallyspel, hästspel, ljudmemory, frågesport, labyrinter och spel från våra olika julkalendrar. Var inte för orolig för att begränsa tiden men se till att barnet tar pauser och att det kommer ut och rör på sig. Håll koll på åldersgränser och lär dig mer om de spel som dina barn spelar. Kolla gärna in spelen ditt barn spelar på.


Oavsett om du söker ett spel till en treåring eller sjuåring har vi. Det är vanligt att barnet gör stora framsteg vid ett och samma tillfälle genom att utarbeta minnes-strategier. För att barn ska komma ihåg de strategierna i detta minnesspel är det bra om spelet återkoms till vid ett flertal tillfällen och inte enbart spelas en gång. Lämpliga tillfällen kan vara på helger och lovdagar!


Utmana dina vänner och se vem som får bäst toppoäng i de här superroliga spelen för två spelare! Kolla på dina favoritprogram på SVT Barn. Här finns roliga, spännande och lärorika barnprogram för små och stora barn.


Om du bara vill koppla av med ett enkelt spel rekommenderar vi Fidget Spinner. Målet i det här utmanande spelet är enkelt – parkera bilen!

Använd pilknapparna på skärmen för att styra bilen till den markerade platsen. Ju snabbare du parkerar, desto högre poäng får du på varje nivå. Leksaker är förknippat med glädje.


Det ska vara lika kul som enkelt att handla hos oss. Spel för barn , och speciellt TV- spel för barn är ett ganska omdiskuterat ämne. Ja frågorna är många men i slutändan tror jag dom flesta är överens om att det handlar om att hitta en balans. Letar du efter bra spel som julklappar till dina barn ? Låt barnet bygga ihop en del av sin egen inredning till barnrummet med en pusselmatta eller sätt er ner och bygg ihop ett Bamsepussel tillsammans med ert barn så att det lär sig mer om Bamse och hans vänner. Spel och Pyssel - Roliga spel för de yngsta familjemedlemmarna.


Låt barnen spela gratis online spel med Eddie, Mona, Trixie, Otto och Larvis! Ett roligt spel eller pussel förvandlar vilket ögonblick som helst till en utvecklande lekstund för barnet. Hos Jollyroom finner du ett stort utbud av spel och pussel till barn i en mängd populära titlar. Vill ditt barn börja spela Minecraft?


Men du känner dig osäker på vad det är för spel , om det är säkert och hur ni kommer igång? Här går vi igenom grunderna! Minecraft är ett helt vanligt – om än väldigt populärt – dator- och TV- spel. Spelen till Nintendo 3DS är perfekta till resan eller semestern och du hittar även ett brett utbud med spel till PC.


Populära barnspel Här finns klassiska underhållningsspel som exempelvis Just Dance, Minecraft, The Sims, LEGO och Rayman Legends. Vi uppdaterar ständigt med de senaste releaserna. Barn - Spel online på CDON. Bra priser och snabb leverans. When a great deal means a great deal!


Vi försöker hela tiden att förnya Spelo. Registrera dig och öppna ett eget konto så får du en mängd extra möjligheter! Varje dag lägger vi ut nya spel på hemsidan, så att du kan testa ett nytt spel varje dag. Du lär dig matematik genom lek i dessa spel.


Här har vi samlat alla spel inom ämnet Matematik. Spelen passar förskolan, grundskolan och ändå upp till gymnasiet. Sortera på hur populär spelen är, hur nya de är eller efter namn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg