måndag 6 februari 2017

Gratis kattungar

Fått påhälsning av oväntade kattungar eller valpar? Sveraks rekommendationer. Kattungar och valpar bortskänkes. Det finns flera skäl till att det blivit så många hemlösa katter. Katten har låg status i vårt samhälle.


Gratis kattungar

Man kan få en kattunge gratis eller mycket billigt och alltför många skaffar katt utan att tänka igenom vad som krävs. För bättre upplevelse vänligen byt eran webbläsare till CHROME , FIREFOX eller OPERA. Norrfjärden Plats: Norrfjärden.


Hänvisa till GratisRadis. De här kattungarna kommer levereras vaccinerade och avmaskade och vi vill att det är seriösa personer som köper våra kattungar. Jag undrar om man kan få kattungar gratis ? Det räcker om det bara är vanliga bondkatter. Det är så att min kompis har ormar och då kom vi på hur han kan få gratis ormmat.


Det måste ju födas enormt många kattungar i landet och då tänkte vi om det brukar vara gratis att ta hand om kattungar eller om man får betala för dem. Just nu har vi intagningsstopp och kan inte ta emot fler katter. Vi kommer inom kort att lägga ut dem på vår hemsida för adoption, och det är både vuxna katter och kattungar. Kolla gärna vår facebooksida, de kommer även att finnas där. Hos oss på kattannonser.


Här hittar du våra annonser och det finns även möjlighet att lägg till en kattannons. Köp aldrig en kattunge som är yngre än tolv veckor, det är av största vikt att kattungen får tillbringa sina första månader i livet med sin mamma och eventuella syskon. Det är dessutom förbjudet enligt lag att skilja kattungen från mamman före tolv veckors ålder. Id-märk och registrera alltid din katt. En vuxen katt är alltid kastrerad då den säljs.


Livbojen säljer både vuxna katter och kattungar. Så länge katten ej är könsmogen kallar vi den för kattunge. Beskriv vilken katt ni blivit intresserad av och hur er. Vår målsättning är att Findit. Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.


Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här. Ladda ner gratis Detta fotografi tillhör albumet Katter. Bilden är gratis att använda när du ange källan. Gratis bakgrundsbilder och foton finns tillgängliga för din personliga, icke-kommersiellt bruk.


Gratis kattungar

Du får inte distribuera, ändra, överföra eller använda innehållet på denna webbplats för offentliga eller kommersiella syften utan platsen ägarens uttryckt skriftliga tillstånd. Priset på en kattunge kan variera från att du får dem gratis för mysiga blandraskatter, så kallade bondkatter, upp till omkring 10. Det viktiga är inte vad kattungen har för pris utan hur mysig din kattunge är, eller hur?


Tre kattungar bortskänkes till djurvänner. De är rumsrena och avmaskade. Alla tre är nyfikna, sociala, busiga och älskar att gosa. Alla ungar har hittat sina nya hem. Felix flyttade hem till.


Under rubriken leveransklara kattungar kan din annons ligga kvar tills kattungen är månader, sedan tas den bort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg